Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Fijn geholpen ,duidelijk en snel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Mooi om te lezen dat je zo goed geholpen bent!
Leo

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag,wat fijn dat je tevreden bent en ons beoordeelt met 4 sterren.
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.

Prima dienstverlening.

Goedemiddag, wat super om te zien dat je zo blij bent met onze dienstverlening😃
Goedemiddag, wat super om te zien dat je zo blij bent met onze dienstverlening😃
Dankjewel voor je mooie cijfers en fijn je ons ook aanbeveelt. We staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Vriendelijke groeten
Het Webcareteam van DAS

Er wordt niet zo snel doorgepakt en ik vind het apart dat een dossier in het eerste telefoongesprek wordt aangemaakt, maar ook direct wordt gesloten, zodra er eerste informatie is gestuurd. Hierdoor... Er wordt niet zo snel doorgepakt en ik vind het apart dat een dossier in het eerste telefoongesprek wordt aangemaakt, maar ook direct wordt gesloten, zodra er eerste informatie is gestuurd. Hierdoor kon ik bijvoorbeeld niet het dossier online aanvullen met de benodigde documenten.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw feedback. Je kunt altijd verder met het dossier wanneer het nodig is en aanvullende stukken via e-mail sturen om aan het dossier toe te... Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw feedback. Je kunt altijd verder met het dossier wanneer het nodig is en aanvullende stukken via e-mail sturen om aan het dossier toe te voegen.
Het Webcareteam van DAS.

Mis bij DAS een vorm van voor-portaal voor een conflict wat op je afkomt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor het delen van deze feedback. Op onze website kun je altijd wat informatie vinden en er staan ook diverse voorbeeldbrieven die je kan downloaden.

Zeer positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie 5 sterren beoordeling! Ik word blij van je positieve woorden en het is fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons.
Dankjewel voor het delen van je review en ook...
Dankjewel voor het delen van je review en ook voor de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Normaliter ben ik heel tevreden en heb ik positieve ervaringen met DAS. Tot de laatste keer. Jammer dat ik niet goed geholpen ben.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat vervelend dat je over de laatste keer geen goed gevoel hebt. Ik hoop dat je de volgende keer wel weer naar alle tevredenheid wordt geholpen. Dank je wel dat je wel dat je dit toch... Goedemorgen, wat vervelend dat je over de laatste keer geen goed gevoel hebt. Ik hoop dat je de volgende keer wel weer naar alle tevredenheid wordt geholpen. Dank je wel dat je wel dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Prima advies gehad om een ingebrekestelling te sturen. Daarop is gehandeld door de tegenpartij en is het geschil opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je geschil is opgelost nadat je advies van ons hebt gehad. Dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen en dat je DAS zou aanbevelen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score heb je ons gegeven. Hartelijk dank hiervoor! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze service.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je onze diensverlening als goed hebt ervaren. Je geeft ons een mooie score en hier zijn we blij mee. Dank je wel dat je het met ons hebt willen delen.