Niks op aan te merken.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat een mooie cijfers geef je ons. Hier worden wij blij van. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Linda
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, goed om te lezen dat je tevreden bent over het contact met ons. Fijn dat het netjes is afgehandeld voor de kinderen. Hartelijk dank voor het delen van deze review.
Vriendelijke...
Goedemorgen, fijn om te zien dat je uiteindelijk goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je verder tevreden bent met onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor het delen van je mooie woorden en deze topscore. Een volgende keer helpen we je graag weer.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en positief bent over onze service. Bedankt voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Dankjewel voor de review en je aanbeveling!
Antoinette
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor je mooie beoordeling! Het is altijd fijn om te lezen dat we iemand goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een mooie woorden waarmee je onze dienstverlening omschrijft. Hartelijk dank voor de review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, wat een mooi compliment, deze woorden!
Super om te zien dat wij op alle onderdelen hoog hebben gescoord. Dankjewel hiervoor.
Sacha
Het Webcareteam...