Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goed, Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van DAS en altijd erg goed en vakkundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie woorden. Ik ben blij te vernemen dat wij je altijd erg goed en vakkundig kunnen helpen.

harrie

Ruim 1 uur geduurd voordat ik persoonlijk contact kreeg met medewerker. Daarna wel goed en prettig geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Harrie, goed om te lezen dat je uiteindelijk goed en prettig geholpen bent. Bedankt voor je review.

Prima ervaring .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor je aanbeveling!
Antoinette

Serge

Snel en deskundig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Serge, dank je wel voor de prachtige beoordeling! Super dat je ons advies als snel en deskundig hebt ervaren.

ivdm

Heb meer als een uur moeten wachten en ben eigenlijk niet veel wijzer geworden, kreeg het mailtje in mijn vakantie in oostenrijk, had op dat moment geen polisnummer beschikbaar, werd niet de moeite... Heb meer als een uur moeten wachten en ben eigenlijk niet veel wijzer geworden, kreeg het mailtje in mijn vakantie in oostenrijk, had op dat moment geen polisnummer beschikbaar, werd niet de moeite genomen om bv via huisadres of postcode te bekijken of mijn klacht onder de verzekering valt, kreeg wel de nodige gegevens via de mail doorgestuurd.
Heb deze nog niet opgevolgd, mijn opdrachtgever is van goede wil en wil dus kijken of hij mijn facturen voor eind augustus wel kan betalen, anders klop ik alsnog aan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, jammer dat het eerste contact niet helemaal naar wens is verlopen.
Ik hoop dat je er met je opdrachtgever uitkomt.
Mocht je ons toch nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je...
Goedemorgen, jammer dat het eerste contact niet helemaal naar wens is verlopen.
Ik hoop dat je er met je opdrachtgever uitkomt.
Mocht je ons toch nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen.
Fijne voortzetting van je vakantie.
Het Webcareteam van DAS

Ondanks mindere punten wel tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je ons een goede beoordeling geeft.
We doen ons best iedereen optimaal te helpen.
Dank je wel voor het delen van je review.
Het...
Goedemorgen, fijn dat je ons een goede beoordeling geeft.
We doen ons best iedereen optimaal te helpen.
Dank je wel voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Hartelijk dank hiervoor.
Het Webcareteam van DAS

Kan nog niet ,dit was de eerste afspraak en uitleg ,vervolg moet nog komen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, alsvast bedankt voor het delen van deze review. Succes met het vervolg van de zaak.
Het Webcareteam van DAS

Top. Hoop het nooit meer nodig te hebben, maar mocht het weer zo zijn, weet ik wáár ik moet zijn.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een Top beoordeling. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Hoop ook niet dat je ons nog eens nodig hebt maar mocht dat wel zo zijn dan staan wij graag weer voor je klaar.... Goedemiddag, wat een Top beoordeling. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Hoop ook niet dat je ons nog eens nodig hebt maar mocht dat wel zo zijn dan staan wij graag weer voor je klaar.

Goede hulp en advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijke dank voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van...