Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zie mijn antwoorden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat jammer dat je niet tevreden bent over onze hulp. Hartelijk dank voor het delen.
Bianca
Het Webcareteam van DAS

Weet niks over digitaal dossier. En zeer trage behandeling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Wat jammer dat je teleurgesteld ben in onze dienstverlening. Mocht je in de toekomst een nieuwe zaak aanmelden dan hoop ik dat wij je postief kunnen... Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Wat jammer dat je teleurgesteld ben in onze dienstverlening. Mocht je in de toekomst een nieuwe zaak aanmelden dan hoop ik dat wij je postief kunnen verrassen.
Bianca

AvdB

Volgens mij was de medewerker nog niet zo ervaren. Wat ik had uitgelegd, is later anders beschreven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat je in eerste instantie niet goed begrepen werd. Fijn dat je ons toch deze mooie cijfers geeft en ons ook aanbeveelt.
Linda
Het...
Linda

Te vreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en ons deze mooie score geeft. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van...

Positief.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat geweldig dat je onze hulp zo positief hebt ervaren. Je geeft ons de volledige score en hier zijn we heel blij mee. Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen... Goedemiddag, wat geweldig dat je onze hulp zo positief hebt ervaren. Je geeft ons de volledige score en hier zijn we heel blij mee. Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te zien dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad.
Dankjewel voor het delen hiervan.

Redelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van je review. Ik hoop dat je de volgende keer een betere ervaring hebt.

Mark (Almere)

Eerst begreep de medewerker aan de telefoon onze vraag niet. Ik denk dat dat aan de medewerker zelf ligt. Onze vraagstelling was ons inziens wel duidelijk. Maar het is goedgekomen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Mark, wat fijn dat het na een wat moeizame start toch helemaal goedgekomen is. Bedankt dat je deze prachtige score met ons hebt willen delen.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Ik ervaar DAS niet echt als "hands-on" juristen! Kiezen snel voor de makkelijkste weg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, excuses voor de late reactie, vanwege een storing zijn een aantal reviews niet bij ons aangekomen.
Vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft...
Vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben staan wij uiteraard weer voor je klaar en dan ga ik ervan uit dat het naar tevredenheid opgelost gaat worden.
Dankjewel voor het plaatsen van je review.
Petra

Goldwell Industry BV

Ik ben zeer slecht geholpen waardoor ik een registratie kreeg van hun door medewerker Dhr. *** (Medewerker Speciale Zaken) Insurance Control. Jullie worden bedankt doordat ik de vraag verkeerd... Ik ben zeer slecht geholpen waardoor ik een registratie kreeg van hun door medewerker Dhr. *** (Medewerker Speciale Zaken) Insurance Control. Jullie worden bedankt doordat ik de vraag verkeerd begreep.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback. Het staat je uiteraard vrij om een klacht in te dienen via: https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.
Vriendelijke...