Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Vriendelijk, deskundig, adequate responsen, gedegen kennis van de zaak, heldere uitleg m.b.t. juridische aspecten.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de prachtige woorden. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp. Een eventuele volgende keer staan we graag weer voor je klaar!
Vriendelijke...
Irene

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, aan de score te zien die je ons hebt gegeven kan ik inderdaad zien dat je erg tevreden bent over de service.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling....
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling.
Irene
Het Webcareteam van DAS.

Jurgen Engels

Ik wacht nog steeds op inhoudelijke reactie, dus slechte ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, Jurgen, dank je wel voor de beoordeling, jammer om te zien dat je ons maar 1 ster geeft. Je kunt altijd navraag doen over jouw dossier via 020 651 7517, we helpen je graag... Goedemiddag, Jurgen, dank je wel voor de beoordeling, jammer om te zien dat je ons maar 1 ster geeft. Je kunt altijd navraag doen over jouw dossier via 020 651 7517, we helpen je graag verder.
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring goed geholpen zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, als jij tevreden bent dan zijn wij ook tevreden! Hartelijk dank voor de beoordeling. Kan ik deze mooie woorden doorgeven aan de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer... Goedemiddag, als jij tevreden bent dan zijn wij ook tevreden! Hartelijk dank voor de beoordeling. Kan ik deze mooie woorden doorgeven aan de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl, we sturen het graag door!

Zeer positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn, een tien! Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en goed om te zien dat je ons aanbeveelt.

S van der Laan

Geen idee, ik heb na 1 telefoontje nog geen ervaring met DAS gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie tussentijdse score. Fijn dat je, ondanks dat er nog maar 1 telefoontje is geweest, toch even de moeite hebt genomen om dit in te vullen.
Veel succes met het...
Veel succes met het verdere verloop van jouw zaak.
Petra

Duidelijk, Vriendelijk, deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden, hier worden wij blij van. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als ik dit compliment door mag geven aan de behandelaar van jouw zaak, dan... Goedemiddag, wat een mooie woorden, hier worden wij blij van. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als ik dit compliment door mag geven aan de behandelaar van jouw zaak, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Vriendelijk groeten,
Linda

Oke

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de beoordeling, we hopen dat we je een eventuele volgende keer kunnen verrassen met een mooie 10 als eindcijfer.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Goede afhandeling van de zaak ondanks dat de tegenpartij wat traag was

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de review. Fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling van het dossier ondanks dat door de tegenpartij je geduld op de proef werd gesteld.
Vriendelijke...

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de review, fijn dat we een mooie tien scoren!
Goed om te zien dat je tevreden bent over onze diensten.
Het Webcareteam van...
Goedemorgen, dank je wel voor de review, fijn dat we een mooie tien scoren!
Goed om te zien dat je tevreden bent over onze diensten.