Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Wij hebben de zaak uiteindelijk “gewonnen” wat positief is.

Maar het duurde erg lang.
Het contact met de jurist verliep erg langzaam.

Het is ook erg onhandig dat mevrouw...
Wij hebben de zaak uiteindelijk “gewonnen” wat positief is.

Maar het duurde erg lang.
Het contact met de jurist verliep erg langzaam.

Het is ook erg onhandig dat mevrouw bijvoorbeeld toezegt op dinsdag terug te bellen of mailen en dat vervolgens niet doet en elke woensdag vrij is waardoor je weer tot donderdag moet wachten.

Als wij donderdag bijvoorbeeld ook niet weer even belde of mailde kregen we ook gene contact voor ons gevoel moesten we er zelf aan trekken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat de zaak uiteindelijk positief voor je opgelost is ondanks de moeite die het soms gekost heeft om... Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat de zaak uiteindelijk positief voor je opgelost is ondanks de moeite die het soms gekost heeft om met ons in contact te komen.
Leo

Anneke

Zoals ik al eerder zei, zeer goede ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Anneke, wat een mooie woorden. Hartelijk dank daarvoor.

Tom.

Voordat ik daadwerkelijk een medewerker aan de lijn kreeg waren to twee keer toe bijna 45 minuten verstreken. Dat is héél slecht.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Tom, dank je wel voor het delen van je review. Vervelend dat je tot twee keer toe lang hebt moeten wachten. Het is op het moment inderdaad drukker dan normaal. Mocht je ons nog eens... Goedemorgen Tom, dank je wel voor het delen van je review. Vervelend dat je tot twee keer toe lang hebt moeten wachten. Het is op het moment inderdaad drukker dan normaal. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.

Ik ben goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je review. Fijn dat je onze dienstverlening als goed beoordeelt.
Het Webcareteam van DAS

Het was duidelijk en ik ben netjes geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat het contact met ons een positieve ervaring is geweest. Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam...

Maud

Zie vorige kader. Daar heb ik dit al geschreven. Alleen de telefonische bereikbaarheid vakt tegen. Zeer lange wachttijd aan de tekefoon.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Maud, wat mooi om te lezen dat je desondanks zo tevreden bent met de hulp die je gekregen hebt. Dank voor de mooie cijfers en de feedback.
Het...

Zie aangevinkte antwoorden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling geef je ons. Hartelijk dank!

Simon

Deczaak begint nu pas , dus even afwachten hoe dit afloopt .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Simon, mooi om te zien dat je tot nu zo goed geholpen bent. Top!

Ruud A

Goed en correct geholpen!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Ruud, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank je wel voor je mooie beoordeling.
Leo

Aad Smits

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Aad, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van deze review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het...