Correct en oplossingsgericht.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Hartelijk dank hiervoor.
Linda Blok
Linda Blok
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je een zeer goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Bedankt voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn dat de zaak zo snel is opgepakt. Bedankt voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze review. Fijn dat je zo goed geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn dat je ervaring met ons prima was. Bedankt voor het delen van de mooie cijfers en leuk dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Hier worden wij blij van. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven. Wij zijn blij dat we op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan...
Goedemiddag, wat een enthousiaste beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het delen hiervan en voor je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie vijf sterren beoordeling. Hier zijn we erg blij mee.
Als de zaak door de tegenpartij niet naar wens wordt opgelost kan weer je contact met ons Juridisch...
Goedemiddag, fijn om te zien dat je tevreden bent over de hulp die we je hebben kunnen geven.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...