Tevreden
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat je ons zou aanbevelen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dank je wel voor je feedback. Hier kunnen we zeker iets mee, we stellen de mening van onze klanten altijd op prijs.
Wel fijn om te lezen dat je zaak toch tot een goed einde is...
Goedemorgen, fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Mooi om te lezen dat je tevreden bent over onze service en ons zou aanbevelen.
Hartelijk dank voor het...
Goedemorgen Arjan, dank je wel voor het delen van je beoordeling.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing.
Het Webcareteam van...
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Super om te lezen dat je eerste contact met ons een goede ervaring is geweest.
Het Webcareteam van...
Goedemorgen, fijn om te lezen dat we je snel met een duidelijk advies hebben kunnen helpen.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review.
Het...
Goedemorgen, aan je cijfers te zien ben je erg tevreden over onze service.
Hartelijk dank dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Het...
Goedemorgen Marja, fijn om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Als je zaak een vervolg krijgt dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder.
Dank je wel dat je...
Goedemiddag, wat een fantastische beoordeling geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank dat je dit met ons gedeeld hebt.