Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Tot op heden goed. Mocht ik uiteindelijk een geschil krijgen hoop ik dat alles wat ik beoordeeld heb ook blijft.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je ervaring met onze dienstverlening tot op heden goed is. Hartelijk dank voor het delen van de review. Mocht er toch een geschil ontstaan dan kunt u contact met ons opnemen en... Goedemiddag, fijn dat je ervaring met onze dienstverlening tot op heden goed is. Hartelijk dank voor het delen van de review. Mocht er toch een geschil ontstaan dan kunt u contact met ons opnemen en dan zoeken wij het dossier er weer bij.
Linda

walter

Snel en adequaat advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Walter, wat een mooie review!
Fijn dat je ons zo positief beoordeelt.
Dank je wel voor de mooie score en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het...
Goedemiddag Walter, wat een mooie review!
Fijn dat je ons zo positief beoordeelt.
Dank je wel voor de mooie score en fijn dat je ons aanbeveelt.

Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zaak naar tevredenheid is opgelost.
Je geeft ons een geweldige score, dank je wel daarvoor.
Een review om blij van te worden!
Vriendelijke...
Goedemiddag, wat fijn dat je zaak naar tevredenheid is opgelost.
Je geeft ons een geweldige score, dank je wel daarvoor.
Een review om blij van te worden!
Het Webcareteam van DAS

Perfect service en een goed inlevingsvermogen van de advocaat die de zaak behandelde.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super dit compliment! Bedankt hiervoor. Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent op alle vlakken.
Mocht ik dit compliment aan de betreffende jurist kunnen doorgeven dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl.

Erik

Erg goed, advies heeft direct tot resultaat geleid.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Erik, fijn dat er direct een goed resultaat voor je is uitgekomen. Bedankt voor het delen van je review en je mooie beoordeling.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS.

Kundig en snel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Bedankt dat je deze positieve ervaring met ons deelt.
Het Webcareteam van DAS.

Q

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van deze mooie cijfers. Ook zie ik dat je ons aanbeveelt, top!
Het Webcareteam van DAS

Ik ben telefonisch gewoon afgescheept met " Moet je maar begrip hebben voor de ( enorme ) geluids overlast."
Dat kan je zonder meting en kennis van de zaak echt niet zo zeggen!
Ik wil de...
Dat kan je zonder meting en kennis van de zaak echt niet zo zeggen!
Ik wil de zaak opnieuw aanmaken en door een jurist , eventueel door de geschillenregeling laten behandelen.
Graag uw spoedige reactie! Marielle

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je reactie. Ik heb je zojuist telefonisch gesproken en aangeraden de zaak opnieuw te melden.
Succes met de volgende zaak!
Het...
Succes met de volgende zaak!
Het Webcareteam van DAS

Bereikbaarheid op moment dat het nodig is.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het achterlaten van je review. Mocht je ons nog nodig hebben dan kun je ons op werkdagen bellen op telefoonnummer: 020-6518822.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Snel contact gekregen met iemand van DAS en de goede/snelle afhandeling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor.
Super om te lezen dat je goed en snel geholpen bent.
Joke
Het Webcareteam...
Super om te lezen dat je goed en snel geholpen bent.
Joke