Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Herbert Kramer

Gewoon goed. Duidelijk en service gericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Herbert, dank je wel voor je mooie woorden.
Je geeft precies aan waar we voor staan: Duidelijk en service gericht!
Fijn dat je zo tevreden bent.
Vriendelijke...
Goedemorgen Herbert, dank je wel voor je mooie woorden.
Je geeft precies aan waar we voor staan: Duidelijk en service gericht!
Fijn dat je zo tevreden bent.

Louisa

Duidelijke communicatie en je voelt je gehoord

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Louisa, wat een mooie review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Dank je wel dat je dit met ons wil delen.
Het...
Goedemorgen Louisa, wat een mooie review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Dank je wel dat je dit met ons wil delen.

Annelies

Behalve de wachttijd van 40 minuten werd ik verder vriendelijk en correct te woord gestaan.

Goedemiddag Annelies,
Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je vriendelijk werd geholpen.
Sacha
Het Webcareteam van DAS.

Concreet en adequaat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie complimenten aan onze dienstverlening en de prachtige score waarmee je ons beoordeeld hebt.
Fijn dat je even de tijd hebt genomen om dit via deze review te...
Fijn dat je even de tijd hebt genomen om dit via deze review te delen.
Het Webcareteam van DAS

Jammer dat telefonisch contact om mijn zaak uit te leggen niet mogelijk was. Een mondelinge uitleg is zeker voor mij makkelijker dan schrijven en sturen per mail.
Ik had nog een andere zaak...
Ik had nog een andere zaak over mijn chalet in Zeeland. De makelaar vroeg bij verkoop van mijn chalet een courtage van 10%. Ik moest dat percentage accepteren omdat het chalet alleen verkocht mocht worden door de makelaar aangewezen door de campingeigenaar. Die campingeigenaar kreeg de helft van de courtage. Dat werd ons, alle chaleteigenaren, duidelijk en het werd zelfs gezegd door de betreffende makelaar. Ik heb eerst jullie advocaat gevraagd of ik een kans had dat percentage aan te vechten. Zij zei: JAZEKER. Na een paar emails aan mij ,gestuurd door die makelaar en doorgestuurd naar jullie, hoor ik ineens van jullie advocaat dat het jammer is maar er zit geen kans in. Had zij mij dat eerder gemeld dan had ik mij heel veel werk en moeite kunnen besparen . Volgens mij deed jullie advocaat het alleen om de zaak te rekken. Bovendien en dat is nogal verontrustend de brieven gestuurd door jullie advocaat aan de makelaar bevatten nogal wat fouten tegen de Nederlandse taal. Dat vind ik heel erg. Toen het bij de derde brief van haar nog niet verbeterd was heb ik jullie DAS advocaat erop geattendeerd en gewaarschuwd dat dit niet professioneel is. En dat verwacht men toch van een advocaat. Misschien heb ik door dit gemis aan professionaliteit geen kans gehad om mijn zaak tegen de makelaar te winnen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat jouw ervaring niet is wat je ervan had gehoopt. Bedankt dat je toch de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.
Het...

Negatief

Word amper geluisterd en zijn zeer onduidelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend om te zien dat je je niet gehoord voelde in je zaak. Bedankt dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Het voelde alsof ik een stagiaire aan de lijn had

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat je geen goed gevoel had bij dit telefonische contact. Mocht je ons nog eens nodig hebben hoop ik dat het een positievere ervaring zal zijn. Bedank dat je dit toch met ons... Goedemiddag, vervelend dat je geen goed gevoel had bij dit telefonische contact. Mocht je ons nog eens nodig hebben hoop ik dat het een positievere ervaring zal zijn. Bedank dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring is erg positief in das
Doen wat ze moeten doen ik heb de ziekte van Parkinson en kom moeilijk uit mijn woorden maar dat was geen probleem....top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, heel fijn om te horen dat je zo positief bent over je ervaring met onze dienstverlening.
Als we deze beoordeling mogen delen met een specifieke collega dan kan je het dossiernummer doorsturen naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.
Ik wens jou veel sterkte en dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om deze beoordeling te plaatsen.
Het Webcareteam van DAS

Erg goed. Ben zeer tevreden.

Goedemorgen, superfijn om jouw mooie complimenten te lezen
Goedemorgen, superfijn om jouw mooie complimenten te lezen
Als we deze mogen delen met de behandelaar dan kan je je dossiernummer mailen naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment”. Dan zorgen wij dat het bij de juiste collega terechtkomt.
Dankjewel dat je even de tijd hebt genomen om je review hier te delen.
Het Webcareteam van DAS

Ondanks een juridisch probleem waardoor een gang naar de rechter niet mogelijk was, toch een inspanning van de jurist om e.e.a. te regelen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de inspanningen van de behandelaar.
Dankjewel voor je mooie beoordeling en aanbeveling en fijn dat je dit met ons wilde delen.