Snel en doeltreffend geholpen
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, wat een mooie woorden en score geef je ons. Fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt voor het delen van deze positieve review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dank je wel voor je feedback. Het is op dit moment drukker dan normaal. Het kan voorkomen dat je langer rmoet wachten.
Onze excuses hiervoor.
Vriendelijke groeten,...
Goedemdddag, fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening.
Ik hoop dat we een volgende keer het dossier wel met een positief resultaat kunnen afronden.
Dank voor het delen en de...
Goedemiddag, dankjewel dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven en voor je aanbeveling!
Antoinette
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet tevreden bent. Als je een klacht wilt dienen over de behandeling van de zaak dan kan dat via...
Goedemiddag Ad, dank voor je review. Super om te lezen dat je onze dienstverlening als goed beoordeeld.
Antoinette
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, super om te lezen dat je tevreden bent over behandeling van de zaak en dat we je hiermee goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling....
Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Joke
Het...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent.
Veel succes met de verdere verloop van je zaak en bedankt voor deze review.
Petra
Het...