Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons goed is geweest! Dankjewel voor je mooie score, de aanbeveling en dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We staan een... Goedemiddag, fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons goed is geweest! Dankjewel voor je mooie score, de aanbeveling en dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We staan een eventuele volgende keer weer graag voor je klaar.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.
Goed om te zien dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Het...
Goed om te zien dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS

Door de mij toegewezen jurist ben ik zeer vakkundig en duidelijk bijgestaan. Ook nog een positief resultaat geboekt, dus ik ben bijzonder blij met de aan mij geboden hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat het dossier met een positief reslultaat is afgerond.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Boven verwachting goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je verwachting over onze service meer dan waar hebben kunnen maken!
Dank je wel voor het delen van deze super beoordeling en voor je aanbeveling....
Dank je wel voor het delen van deze super beoordeling en voor je aanbeveling.

Goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je contact met ons een goede ervaring is geweest.
Dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen en fijn dat je ons zou aanbevelen.
Vriendelijke...

Haarmann

Zie boven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Irene
Het Webcareteam van DAS.

Toppie 👍

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Zeer goede hulp, fijn contact, meelevend, snelle reacties.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie woorden. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vind je het leuk als ik deze beoordeling deel met mijn collega die je zo goed heeft geholpen?
Dan...

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed om te zien dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je mooie beoordeling en ik zie dat je ons ook aanbeveelt, super!
Fijn dat je ook even de moeite hebt gedaan om je review te...
Fijn dat je ook even de moeite hebt gedaan om je review te plaatsen.
Het Webcareteam van DAS

Zeer positief over de hulp van de jurist

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo positief bent over onze dienstverlening! 😃 Als ik je compliment mag doorgeven aan de betreffende jurist dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl... Goedemiddag, wat fijn dat je zo positief bent over onze dienstverlening! 😃 Als ik je compliment mag doorgeven aan de betreffende jurist dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “compliment”
Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.