Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Kan daar kort over zijn, top!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een topcijfers heb je ons gegeven!
Daar zijn wij blij mee 😊 Super om te zien dat wij op alle onderdelen hoog hebben gescoord, dank je wel hiervoor.
Mocht je het nog leuk...
Goedemorgen, wat een topcijfers heb je ons gegeven!
Mocht je het nog leuk vinden dat ik dit compliment deel met de behandelaar, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Als je belt dat je eerst niet weet wie je behandelaar is en dat het lang kan duren. Als je iemand hebt kan je via de mail makkelijker contact hebben dan via de telefoon. Omdat op verschillende... Als je belt dat je eerst niet weet wie je behandelaar is en dat het lang kan duren. Als je iemand hebt kan je via de mail makkelijker contact hebben dan via de telefoon. Omdat op verschillende nummers wordt gebeld en als je terug belt dat je steeds wordt doorverbonden moet worden via de centrale. Dat is soms super lastig om dan bij de goede persoon te komen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat de communicatie niet optimaal is geweest. Ik hoop dat dit een volgende keer beter verloopt.
Bedankt voor je review en je aanbeveling!
Vriendelijke...
Bedankt voor je review en je aanbeveling!

Rini

Niet klantgericht optreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Rini, dank dat je de tijd hebt genomen om je review met ons te delen. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan hoop ik dat wij je wel... Goedemiddag Rini, dank dat je de tijd hebt genomen om je review met ons te delen. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid kunnen helpen.

Reggie

Zeer slechte dienst verlening

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Reggie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan hoop ik dat wij... Goedemiddag Reggie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid kunnen helpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor de prachtige cijfers waarmee je ons hebt beoordeeld.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Via Das bij een extern advocaat ( Hekkelman ) terecht gekomen. deze hebben uiterst correct gehandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de topbeoordeling. Als je opnieuw een vraag hebt, dan weet je ons te vinden!
Het Webcareteam van DAS

Mijn algehele ervaring is positief. Ik voelde mij gehoord en ben heel dankbaar dat ik ben bijgestaan door DAS en in het bijzonder dankbaar voor mevrouw, fijne en kundige juriste!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Ik heb je mooie compliment doorgestuurd naar de behandelaar van je zaak. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Ik heb je mooie compliment doorgestuurd naar de behandelaar van je zaak. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
Leo,
Het Webcareteam van DAS

Prettig om te ontdekken dat er professioneel wordt gewerkt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden! Hier doen we het voor! Dank voor het delen en je aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring. De medewerker was alleen erg veel aan het praten en viel soms in herhaling bij het uitleggen van bepaalde dingen. Verder goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service.
Dank je wel voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Dank je wel voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.
Joke

Uitstekende

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtige score! Hier doen we het voor! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Als ik dit compliment aan een collega in het bijzonder door mag geven, dan ontvang ik graag... Goedemiddag, wat een prachtige score! Hier doen we het voor! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Als ik dit compliment aan een collega in het bijzonder door mag geven, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.