Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Slecht.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig... Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid kunnen helpen.

Sariand.

We zijn nog niet klaar, ik heb de tegenparij in gebreke gesteld. Het vervolg moet nog komen. En nu wacht ik, sinds gisteren, op een antwoord van mijn mail.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Sariand, alvast bedankt voor het delen van deze review. Ik hoop op een goede afloop van de zaak.

Bert

Wij zijn nu gefrustreerd. Dossier is afgesloten en probleem uis er nog steeds. Wij hebben er een probleem bij. Nu moesten wij vve beheerder aansprakelijk vera twoordelijk stellen terwijl wij die... Wij zijn nu gefrustreerd. Dossier is afgesloten en probleem uis er nog steeds. Wij hebben er een probleem bij. Nu moesten wij vve beheerder aansprakelijk vera twoordelijk stellen terwijl wij die instantie ook nodig hebben. Als die beerder niet doet wat hij moet doen moeten we dan opnieuw bij onze verzekeringsagent een bemiddeling bij DAS
Aanvragen? Wij ' snappen dit niet. Kunt u ons uitleggen?

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Bert, bedankt voor het delen van deze review. Mocht je nog vragen hebben over je dossier hebben of je wilt dat het dossier heropend wordt dan kan je contact opnemen met onze afdeling... Goedemorgen Bert, bedankt voor het delen van deze review. Mocht je nog vragen hebben over je dossier hebben of je wilt dat het dossier heropend wordt dan kan je contact opnemen met onze afdeling Juridisch Servicecenter. Mijn collega’s helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur op telefoonnummer 020-6518822.

Herman Fendker

Ik heb geen gebruik hoeven.maken.van das
Omdat Vodafone al met een oplossing kwam toen ik ze vertelde dat ik mijn rechtsbijstand er op zette, dus kan nu kosteloos bij hun weg met nummer behoud

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Herman, wat goed dat je door dit alleen maar aan te geven al werd geholpen.
Bedankt voor het delen van je mooie review.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Fijn dat het snel kno worden opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons service en dat er een snelle oplossing is geboden.
Hartelijk dank voor het geven van zulke mooie cijfers. Daar zijn wij blij...
Hartelijk dank voor het geven van zulke mooie cijfers. Daar zijn wij blij mee!
Astrid

Gerard

Ben tot,op,dit moment prima geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Gerard, wat een topscore heb je ons gegeven. Dat worden wij blij van! Super om te lezen dat je goed bent geholpen en zo tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het...
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Astrid

Zoals eerder, goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.

Matig tot redelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Dank dat je deze review met ons hebt willen delen. Mocht je in de toekomst nogmaals contact met ons opnemen, hoop ik dat... Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Dank dat je deze review met ons hebt willen delen. Mocht je in de toekomst nogmaals contact met ons opnemen, hoop ik dat je wel tevreden bent over onze service.
Antoinette

Kasper

Fijn contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Kasper, fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie cijfers.
Het Webcareteam van...
Het Webcareteam van DAS

Snel ,neutraal ,prettige omgang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie woorden. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik het compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via:... Goedemorgen, wat een mooie woorden. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik het compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.