Deskundig en vriendelijk
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam...
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam...
Goedemiddag Sandra, super om te lezen dat je na het contact met ons een e-mail hebt ontvangen om de informatie die je hebt gekregen op je gemak te kunnen nalezen.
Fijn dat de uitleg duidelijk...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het delen hiervan.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat het contact met ons prima is verlopen.
Dank je wel voor je aanbeveling en voor de mooie cijfers die je ons hebt gegeven.
Vriendelijke...
Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor de mooie score en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de samenwerking. Bedankt voor het delen van deze positieve review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het...
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze review. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn om te lezen dat de zaak goed is opgelost. Bedankt voor de mooie cijfers die je ons geeft. Ik hoop ook niet dat je ons in de toekomst nog nodig hebt maar mocht het wel zo zijn dan...
Goedemiddag, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de hulp die we hebben kunnen geven.
Dank je wel dat je deze review met ons hebt willen delen. Je mening is belangrijk voor...
Goedemiddag. dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt.