Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik heb het gesprek als fijn ervaren. Een luisterend oor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de mooie woorden. Fijn dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Vriendelijke groet,

Hilly

De medewerker probeerde in "mijn taal" duidelijk te maken wat mijn vervolg stappen konden zijn
en ook wat het gevolg kan worden en wat dan mijn vervolgstappen weer kunnen zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Hilly, fijn dat onze collega je zo goed heeft geholpen. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven en voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Zeer correct. Bij mij blijft wel een dubbel gevoel over nu DAS de schade heeft overgenomen.
De "dader" komt er immers mee weg !!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te zien dat je ondanks het dubbele gevoel tevreden bent met deze oplossing.
Vriendelijke groeten

Rwi

Heb ik gedaan Groet

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat je zo ontevreden bent en we als eindoordeel een 4 hebben gekregen voor onze dienstverlening. Wel fijn dat de deelscores Persoonlijk en Duidelijkheid een mooie 8 van je... Goedemiddag, wat jammer dat je zo ontevreden bent en we als eindoordeel een 4 hebben gekregen voor onze dienstverlening. Wel fijn dat de deelscores Persoonlijk en Duidelijkheid een mooie 8 van je hebben gekregen.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan hoop ik dat je een betere ervaring hebt.

Goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie score van 5 sterren!
Wat goed dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening, dat is altijd fijn om te zien.
Wij staan een eventuele volgende keer...
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie score van 5 sterren!
Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.

Prima zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over de hulp van DAS! Dank je wel voor deze mooie score en het delen van jouw review.
Het Webcareteam van DAS.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en dat je ons een mooie score hebt gegeven. Goed om te zien dat je onze service aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Zaak loopt nog en dan is het lastig om al een volledig oordeel te geven. Tot dusver tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een tussentijdse beoordeling achter te laten.
Veel succes met het vervolg van je zaak. Hoop dat we deze met een positief resultaat kunnen afronden.

Slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Jammer om te zien dat je niet tevreden bent geweest over onze service.
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen....
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Mocht je de volgende keer weer hulp nodig hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar en
ik hoop dat wij dan beter zullen scoren op alle onderdelen.

Michel

Helemaal top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Michel, dankjewel voor je mooie beoordeling! Die vind ik helemaal top😃
Ik ben blij te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat we de hoogste score van je krijgen.
Fijn dat je...
Fijn dat je ook de moeite hebt genomen dit te delen via deze review.