Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een topcijfers heb je ons gegeven. Wij zijn blij dat we op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze...
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.

Michel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Michel, harteljk dank voor je mooie beoordeling. Super om te zien dat je tevreden bent over onze dienstverlening en ons aanbeveelt.
Fijn dat je je review met ons hebt willen...
Fijn dat je je review met ons hebt willen delen.

Dennis

Zie vorige commentaar

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Dennis, aan de cijfers te zien ben je zeer tevreden over onze service. Hartelijk dank daarvoor!
Heel fijn dat je ons aanbeveelt.
Het...
Heel fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

In eerste instantie bleek de eerder toegezonden documenten niet te zijn gearriveerd. Na de tweede poging, eveneens verzorgd door de tussenpersoon) werd beloofd dat contact zou worden opgenomen met... In eerste instantie bleek de eerder toegezonden documenten niet te zijn gearriveerd. Na de tweede poging, eveneens verzorgd door de tussenpersoon) werd beloofd dat contact zou worden opgenomen met de verzekerde. Tot op heden geen enkel bericht ontvangen. Het toeval wil dat de casus inmiddels t.g.v. bilateraal contact tussen de partijen is vervallen resp. is opgelost.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat de casus uiteindelijk is opgelost.
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Mocht je de volgende keer hulp nodig hebben...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat de casus uiteindelijk is opgelost.
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Mocht je de volgende keer hulp nodig hebben dan staan wij uiteraard weer voor je klaar.
Ik hoop dat wij je dan naar tevredenheid kunnen helpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Hartelijk dank hiervoor.
Goed om de lezen dat je tevreden ben over onze service en dat we je prima hebben kunnen helpen.

Say-It

Raad iedereen DAS aan. Je wordt serieus genomen & geholpen als een individu. Het gewoon een fijn gevoel dat ze er voor jou zijn bij oneerlijkheid.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie woorden! Hier zijn we erg blij mee.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Vriendelijke...
Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie woorden! Hier zijn we erg blij mee.
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden over de afloop van mijn zaak.voelt alsof er juist is gehandeld en dat ik inderdaad in mijn gelijk stond.bedankt voor alles

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, top om te lezen dat we je zaak met een positief resultaat hebben kunnen afronden.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je met deze zaak zo goed heeft geholpen?
Als je dit wil dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Benjamin

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Benjamin, wauw wat een mooie cijfers heb je ons gegeven! Dank je wel hiervoor.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.

Unsal

De zelfde dag ben ik gelijk geholpen en kreeg een uitleg wat ik allemaal moest doen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Unsal, wat super om te lezen dat we direct hebben kunnen helpen zodat het duidelijk voor je was welke vervolgstappen je kon nemen.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.

Goed en netjes

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je goed en netjes hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en het delen hiervan.
Het...
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en het delen hiervan.