Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer positief.
Ik wil Mr S nogmaals bedanken voor haar hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je voor de prachtige beoordeling, top! Ik verneem graag je dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. Compliment, zodat ik jouw tevredenheid kan delen met desbetreffende... Goedemorgen, dank je voor de prachtige beoordeling, top! Ik verneem graag je dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. Compliment, zodat ik jouw tevredenheid kan delen met desbetreffende collega.

Duidelijke communicatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank voor de review, de aanbeveling en dat je dit hebt gedeeld.
Het Webcareteam van DAS

Zie antwoord van aan het begin

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Dank je wel voor de mooie beoordeling en je aanbeveling.
Het...
Dank je wel voor de mooie beoordeling en je aanbeveling.

M j l Steijger

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je contact met ons naar wens is verlopen.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en de cijfers die je ons hebt gegeven. Hier zijn we erg blij mee....
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je contact met ons naar wens is verlopen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je tevreden bent over onze service en dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van...
Hartelijk dank voor het delen van je review.

DRB

Terzake kundig en concreet. Daarnaast prettig in de omgang. Als het nodig is staat DAS goed voor je klaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je mooie beoordeling en het delen hiervan.
Het is altijd fijn om te lezen dat je contact met ons een prettige ervaring is geweest.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dank je wel voor je mooie beoordeling en het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Tevreden met jullie dienst.

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. 😊
Dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordeling en je aanbeveling.
Het Webcareteam...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. 😊
Dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordeling en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Gewoon top dat het toch voor elkaar is gekomen met een schade die juridisch moeilijk te verhalen was maar door continu in de zaak vast te grijpen tot een positief resultaat heeft geleid.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Fijn dat we je dossier met een positief resultaat hebben kunnen afronden.
Vind je het leuk als ik een compliment stuur naar de...
Vind je het leuk als ik een compliment stuur naar de behandelaar die jou zo goed heeft geholpen met het verhalen van de schade?
Als je dit wil dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Niet volgens verwachting

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het achterlaten van je beoordeling. Jouw mening is belangrijk voor ons. Jammer dat we niet konden voldoen aan je verwachting. Mocht je ons in de toekomst weer nodig... Goedemorgen, dank je wel voor het achterlaten van je beoordeling. Jouw mening is belangrijk voor ons. Jammer dat we niet konden voldoen aan je verwachting. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, hoop ik dat we een beter eindoordeel kunnen bereiken.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben erg tevreden met DAS ik kreeg nooit het gevoel dat ik er alleen voor stond !

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling heb je ons gegeven! Heel fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze service en wij jou het gevoel hebben gegeven dat je er niet alleen voor stond.... Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling heb je ons gegeven! Heel fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze service en wij jou het gevoel hebben gegeven dat je er niet alleen voor stond. Hartelijk dank dat je je review met ons hebt willen delen.