Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Het behaalde resultaat viel tegen, maar dat lag meer aan de rechter en ik wilde het graag afsluiten, al had een hoger beroep zeker meer opgeleverd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je mooie beoordeling ondanks het feit dat het resultaat anders heeft uitgepakt voor je dan gewenst. Hopelijk is dat een eventueel volgende keer niet het... Goedemiddag, hartelijk dank voor je mooie beoordeling ondanks het feit dat het resultaat anders heeft uitgepakt voor je dan gewenst. Hopelijk is dat een eventueel volgende keer niet het geval.

Hennie

Weinig ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Hennie, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Hartelijk dank, mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Snel en vriendelijk contact, duidelijkheid over vervolg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.

In 2 gevallen nodig gehad en zeer tevreden over beide zaken

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Hartelijk dank voor het delen hiervan en fijn dat je DAS aanbeveelt.

Redelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
We zij blij met de mooie 8 die je ons hebt gegeven. Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan
helpen we je graag en hopen dan op een mooie 5 sterren beoordeling 😉
Joke

Prima rechtshulp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, zie aan de score die je ons hebt gegeven dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Fijn dat je dit met ons hebt willen delen, hier zijn we erg blij mee!
Vriendelijke...
Fijn dat je dit met ons hebt willen delen, hier zijn we erg blij mee!
Joke
Het Webcareteam van DAS

Mijn algehele ervaring met DAS is erg positief.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Dat kan ik ook zien aan de hoge score die je ons geeft.
Dank je wel voor het delen van je...
Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Dat kan ik ook zien aan de hoge score die je ons geeft.
Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je de tijd nam om dit met ons te delen en ons aanbeveelt.

Lisette

Vriendelijk en meedenkend.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Lisette, dank voor het delen deze prachtige 5-sterren review, wat zijn we hier blij mee!
Antoinette

Kabouter

Goed advies wat ik het beste kan doen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je tevreden bent over ons advies in jouw zaak. Dank je wel voor de 5-sterrenbeoordeling en je aanbeveling!
Antoinette