Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Nadat ik een jurist heb aangeboden gekregen was mijn ervaring erg postief. Vóórdat ik de jurist eindelijk had, zeer negatief. Het heeft lang, héél erg lang geduurd voordat ik eindelijk geholpen... Nadat ik een jurist heb aangeboden gekregen was mijn ervaring erg postief. Vóórdat ik de jurist eindelijk had, zeer negatief. Het heeft lang, héél erg lang geduurd voordat ik eindelijk geholpen werd. Erg vaak aan de telefoon gehangen, telkens werden beloftes gedaan. Telkens met bellen duurde het heel lang voordat ik door de wachtrij kwam. Ik heb echt moeten vechten om geholpen te worden. Sterk het gevoel dat ik alles behalve serieus werd genomen en heb me afgevraagd met wat voor een partij ik te maken had. De situatie waar de zaak om draaide vond ik in het begin erg stressvol en het eerste wat ik had gewild is snel ondersteuning en niet ook nog eens daarvoor moeten vechten. Veel vergelijke recensies op internet gelezen. Daarom zou ik DAS nu niet aanbevelen. Als deze service verbeterd zou worden, dan wel, want de jurist zelf was heel fijn.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven, jouw mening is waardevol voor ons.
We vinden het jammer dat dit jouw ervaring is geweest. We nemen je...
We vinden het jammer dat dit jouw ervaring is geweest. We nemen je feedback ter harte ter verbetering van onze dienstverlening.
We hopen dat je een eventuele volgende keer onze service wel als goed zal ervaren.
Het Webcareteam van DAS

Goede voorlichting omtrent de zaak en waaraan die moet voldoen om iemand aansprakelijk te stellen. Jammer dat dit door tijdgebrek niet opgepakt kan worden als er minder kans op slagen is.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor het achterlaten van je beoordeling. Fijn dat we je eerste vragen naar tevredenheid hebben kunnen beantwoorden.
Als je nog aanvullende vragen hebt kan je altijd...
Als je nog aanvullende vragen hebt kan je altijd nogmaals contact met ons opnemen.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven.
Dank je wel voor de 5 sterren. We worden heel blij van zo’n review.
Petra

K.Rajkowski

Formidabele

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Hello, thank you very much for your 5 star rating, we really appreciate you taking the time to post this review!
Kind regards

Ervaring is goed bevonden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, top dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Dank je wel voor het delen.

j de wit

Prima en deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en cijfers!
Hartelijk dank voor het delen hiervan. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Prettig! Zie vorige toelichting!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Joke,...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Joke,
Het Webcareteam van DAS

DAs heeft mij correct en naar verachting geholpen om mijn verzwaring van de meterkast op tijd voor elkaar te krijgen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super dat we je goed hebben kunnen helpen en dat we je verwachting hebben kunnen waarmaken.
Hartelijk dank voor de top score die je ons heb gegeven!
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor de top score die je ons heb gegeven!
Het Webcareteam van DAS

Ik ben erg tevreden van professionele hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling. 😊
Het Webcareteam van DAS

Deskundig en duidelijke uitleg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat je erg tevreden bent over de hulp die je van ons hebt gekregen.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en je aanbeveling.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en je aanbeveling.