Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Meisel Melser

Zeer vriendelijk te woord gestaan en een helder en duidelijk advies gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Meisel, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor.
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het...
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

Hub Rekko

Goed ervaring. ik hoop dat ik het nooit meer nodig heb ondanks dat het vlug en tevrdenehid is op gelost door U.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Hub, dank je wel voor je mooie beoordeling en score. Je hoopt inderdaad dat je ons niet meer nodig hebt.
Mocht dit in de toekomst wel het geval zijn dan weet je ons te vinden. We...
Mocht dit in de toekomst wel het geval zijn dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder!

Goed tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review en aanbeveling.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben super fijn geholpen en heel snel echt top dankjewel super bedankt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat geweldig dat je zo goed en snel geholpen bent! Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en prachtige score.
Hier doen we het voor!
Hier doen we het voor!

Ron

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Hi Ron, leuk dat je deze mooie score met ons hebt willen delen en dat je zaak goed verlopen is.
Het Webcareteam van DAS

Over deze zaak ben ik ben ik redelijk tevreden, had beter verwacht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je toch redelijk tevreden bent over de zaak. Bedankt dat je het wel met ons hebt willen delen en ons zal aanbevelen. Mocht je een volgende keer hulp nodig hebben hoop ik dat we... Goedemorgen, fijn dat je toch redelijk tevreden bent over de zaak. Bedankt dat je het wel met ons hebt willen delen en ons zal aanbevelen. Mocht je een volgende keer hulp nodig hebben hoop ik dat we je nog beter kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Vond dat ik met dooie mus blij werd gemaakt. Eerst werd gezegd ja daar kunnen we zaak van maken dus hele tijd bewijs matriaal verzamelt en door gestuurd. Duurde erg lang voor terug reactie. Had veel... Vond dat ik met dooie mus blij werd gemaakt. Eerst werd gezegd ja daar kunnen we zaak van maken dus hele tijd bewijs matriaal verzamelt en door gestuurd. Duurde erg lang voor terug reactie. Had veel sneller afgehandeld kunnen worden . Ik had echt idee dat we sterk stonden dus was de teleurstelling alleen maar groter na zoveel weken . Ik begrijp groet de eind oordeel, maar dat had gewoon veel sneller gekund

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer om te lezen dat we je niet verder hebben kunnen helpen.
Bedankt dat je toch de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten en ons aanbeveelt.
Vriendelijke...
Goedemiddag, jammer om te lezen dat we je niet verder hebben kunnen helpen.

Francijn Vermeijden-Kuipers

Zakelijke duidelijke medewerker

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Francijn, ik zie dat je onze service als goed hebt beoordeeld. Hier word ik blij van.
Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn dat je DAS aanbeveelt.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn dat je DAS aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Serieuze en deskundige aanpak van verhaalschade op vertragende Franse verzekeraar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Daar zijn wij blij mee. Goed om te lezen dat je heel tevreden bent over de behandeling van de schade.
Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt en...
Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt en jouw review met ons hebt willen delen.
Astrid

Voor alsnog goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, heel fijn dat wij een mooie beoordeling hebben ontvangen. Super om te zien dat je zo tevreden bent over onze service en wij op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Hartelijk dank...
Hartelijk dank daarvoor.