Deskundigheid
Duidelijkheid

Desiree Pijper

Gewoon top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Desiree, top dat wij op alle onderdelen hoog hebben gescoord! Daar zijn wij blij mee 😊
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.
Bedankt dat je ons aanbeveelt...
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.
Bedankt dat je ons aanbeveelt en dat je je review met ons hebt willen delen.

Super!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Daar zijn wij heel blij mee 😊
Super om te zien dat wij op alle onderdelen hoog hebben gescoord.
Dank je wel hiervoor.
Vriendelijke...
Super om te zien dat wij op alle onderdelen hoog hebben gescoord.
Dank je wel hiervoor.
Het Webcareteam van DAS

Voelde me op me gemak en ben netjes geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling! Heel fijn dat je netjes bent geholpen en op je gemak voelde, super om te lezen!
Vind je het leuk dat ik jouw compliment doorgeef aan de desbetreffende...
Vind je het leuk dat ik jouw compliment doorgeef aan de desbetreffende collega? Dan ontvang ik graag per mail het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”
Hartelijk dank dat je je review met ons hebt willen delen.

Onvoldoende juridische ondersteuning

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat vervelend dat je voor je gevoel onvoldoende ondersteund bent. Alsnog bedankt dat je dit toch met ons hebt willen delen. Mocht je onze hulp nog eens nodig hebben hoop ik dat we je... Goedemorgen, wat vervelend dat je voor je gevoel onvoldoende ondersteund bent. Alsnog bedankt dat je dit toch met ons hebt willen delen. Mocht je onze hulp nog eens nodig hebben hoop ik dat we je wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Brenda

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling, we zijn erg blij met de maximum score op alle onderdelen.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke...
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Mijn zaak werd behandeld door meerdere behandelaars en zorgde voor vertraging en onduidelijkheid. Maar ober het algemeen ben ik zeer tevreden over DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ondanks de korte vertraging hoop ik dat de zaak uiteindelijk wel naar tevredenheid is behandeld.
Het Webcareteam van DAS

Erg slecht. Heb er geen woorden voor. Ben erover aan het denken om op te zeggen. Moest alles zelf regelen. Totaal geen inlevingsvermogen. Erg ontevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze service en het gevoel hebt gehad dat je alles zelf moest regelen.
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review...
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review moet ons te delen.
Mocht je de volgende keer weer hulp nodig hebben dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Sommige dingen mogen iets sneller. En aangezien ik niet juridisch ben weg gelegd is een plan bespreken wel handig. Bijvoorbeeld welke keuzes ik zou hebben. Ipv de vraag naar mij te stellen wat ik... Sommige dingen mogen iets sneller. En aangezien ik niet juridisch ben weg gelegd is een plan bespreken wel handig. Bijvoorbeeld welke keuzes ik zou hebben. Ipv de vraag naar mij te stellen wat ik zou willen,aangezien ik niet de gene ben met kennis hiervan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je ons aanbeveelt. Hopelijk is het dossier uiteindelijk wel naar tevredenheid behandeld.
Het Webcareteam van DAS

Er voor de eerste keer gebruik van gemaakt, en hoop dat het maximale eruit is gehaald.
Wel prettig contact met de behandelende juristen gehad.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je prettig contact met de juristen hebt gehad. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan gaan we voor de 5 sterren!
Met vriendelijke...
Met vriendelijke groeten,
Damita
Het Webcareteam van DAS

Goede service en hulp van DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat je zo tevreden bent met onze hulp en service! Hartelijk dank voor het delen van zulke mooie cijfers. Hier worden we heel blij van.
Brenda