Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

All eerder in deze enquête vermeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super dat je ons met zulke mooie cijfers hebt beoordeeld. Bedankt daarvoor!
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent over onze service.
Vriendelijke...
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent over onze service.
Astrid

Slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat vervelend dat onze dienstverlening niet naar verwachting is geweest. Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan hoop ik dat we jou wel naar tevredenheid kunnen helpen.... Goedemorgen, wat vervelend dat onze dienstverlening niet naar verwachting is geweest. Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan hoop ik dat we jou wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Tevreden met de duidelijke dienstverlening

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Dankjewel voor de review.
Het Webcareteam van DAS

Prima service, en fijne jurist die echt voor me is opgekomen en de zaak naar tevredenheid heeft opgelost.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Als ik je compliment aan een collega in het bijzonder kan doorgeven, dan hoor ik dat graag via... Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Als ik je compliment aan een collega in het bijzonder kan doorgeven, dan hoor ik dat graag via webcare@das.nl.

Oprechte goede rechtsbijstand

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zoals boven vermeld erg tevreden. Enige punt wat ik heb ter verbetering is de online omgeving, waarbij ik daar niet bij kon en geen hulp of begeleiding bij heb gehad. Ik moest daar zelf... Ik ben zoals boven vermeld erg tevreden. Enige punt wat ik heb ter verbetering is de online omgeving, waarbij ik daar niet bij kon en geen hulp of begeleiding bij heb gehad. Ik moest daar zelf achteraan en in de hectiek en stress heb ik dat niet meer gedaan. Had fijn gevonden als ik een online omgeving had waar ik het overzicht van de zaak in kon volgen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je voor je uitgebreide feedback. Fijn om te lezen dat je ondanks dit minpunt zo tevreden bent met onze dienstverlening.
Het Webcareteam van...

LvdP

Zeer prettig en positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de positieve review en je mooie woorden.

Ronduit voortreffelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat jouw ervaring zo positief is. Dankjewel voor deze prachtige beoordeling.

Heel tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de topscore!
Het Webcareteam van DAS

Jammer dat je zolang in de wacht staat om de klantenservice te bereiken. Verder top!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Dank je wel voor de mooie cijfers die je geeft ondanks de wachttijd bij de Klantenservice.
Het...