Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Fijn dat deze hulp geboden wordt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een topcijfers geef je ons! Hier worden wij blij van. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt en jouw ervaring met ons hebt...
Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt en jouw ervaring met ons hebt willen delen.

Hanneke

Prima. Luisterend oor en oplossingsgericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Hanneke, heel fijn om te lezen dat er een luisterend oor is geboden en oplossingsgericht is gehandeld.
Dank je wel dat je ons aanbeveelt en jouw topbeoordeling met ons hebt willen...
Dank je wel dat je ons aanbeveelt en jouw topbeoordeling met ons hebt willen delen.
Wil je dat ik jouw mooie compliment doorgeef aan de desbetreffende collega?
Dan ontvang ik graag per e-mail het dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. compliment.

Marc dB

Na even wachten op een medewerker verliep alles vlot en werden de afspraken nagekomen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Marc, super fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat we je snel hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor het delen hiervan en voor je aanbeveling....
Dank je wel voor het delen hiervan en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Goed geholpen en dus heel tevreden met het resultaat en vooral met degene die ons bijgestaan heeft

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over het behaalde resultaat.
Vind je het leuk als ik een compliment stuur naar mijn collega die je...
Vind je het leuk als ik een compliment stuur naar mijn collega die je hiermee heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Prima geregeld 👍🏻

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een geweldige score heb je ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Goede hulp en communicatie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de communicatie duidelijk was.
Dank je wel voor je top score😊 Hier zijn we erg blij mee!
Vriendelijke...
Dank je wel voor je top score😊 Hier zijn we erg blij mee!
Het Webcareteam van DAS

Fijne ervaring, voelde me serieus genomen. Vragen werden snel beantwoord. Heldere uitleg.
Vooral dat DAS het bedrag voorschoot, nadat duidelijk werd dat wij er recht op hadden!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling! Dank je wel hiervoor.
Fijn om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van...
Goedemorgen, wat een mooie beoordeling! Dank je wel hiervoor.
Fijn om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Dossier is goed bestudeerd, serieus genomen, duidelijk dat ze voor ons klaarstond om bij te staan, communicatie was klip en klaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Wat fijn dat je heel tevreden bent over de behandeling van het dossier en ons aanbeveelt.
Vind je het leuk dat ik jouw mooie compliment...
Vind je het leuk dat ik jouw mooie compliment aan de desbetreffende collega doorgeef?
Dan ontvang ik graag het dossiernummer per mail via webcare@das.nl o.v.v. Compliment

Bedankt!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Jij ook bedankt voor je mooie beoordeling!
Daar zijn wij blij mee 😊
Het Webcareteam van DAS

Luisteren, handelen en menselijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat zijn drie mooie woorden. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Vriendelijke...
Linda