Snel en top service
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat een top beoordeling en cijfers geef je ons. Hier doen wij het voor. Fijn dat je dit met ons gedeeld hebt. Hartelijk dank hiervoor.
Linda
Het...
Linda
Het...
Goedemorgen, fijn dat je alvast een terugkoppeling geeft. Een goed begin is het halve werk 😉
We hopen deze mooie score vast te kunnen houden tot aan de eindstreep!
Vriendelijke...
Goedemorgen, wij gaan altijd voor de hoogste score, hoe fijn is het dan om te zien dat je ons allemaal tienen geeft!
Bedankt voor je mooie compliment, goed om te lezen dat alles duidelijk is...
Goedemiddag, bedankt voor je mooie cijfers en review. Hopelijk zijn we de volgende keer wat sneller met de behandeling van je dossier.
Vriendelijke groeten.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt niet geholpen te worden. Mijn collega’s van ons Juridisch Servicecenter leggen je graag uit wat er verder met je...
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie woorden en goede cijfers. Daar zijn we blij mee!
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een mooie woorden waarmee je onze hulp omschrijft. Hartelijk dank daarvoor.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, mooi om te lezen dat jouw ervaring met onze dienstverlening zo goed is verlopen. Bedankt dat je dit met ons deelt!
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review.