Deskundig, vriendelijk,
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie review. Een eventuele volgende keer proberen we de vijf sterren te halen 😉 Fijn dat je ons ook aanbeveelt.
Vriendelijke groeten,...
Vriendelijke groeten,...
Goedemiddag, dank dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Ik vind het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je vrij om een klacht hierover...
Goedemiddag, bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review met ons te delen. Ik vind het vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening, onze excuses hiervoor! Het...
Goedemiddag, fijn dat je de juiste hulp hebt gekregen. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag André, superfijn dat je ons 5 sterren geeft, daar doen we het voor! Ik ben blij dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor de aanbeveling en het delen van jouw...
Goedemiddag, fijn dat je zo enthousiast bent. Hartelijk dank voor het delen van je 5-sterren beoordeling en voor de aanbeveling.
Antoinette
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Gwendolyn, goed dat je zo tevreden bent over onze service en dat je dit met ons hebt willen delen. Dank je wel voor de 10 punten en je aanbeveling!
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review.
Peet
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dank je wel dat je de moeite hebt genomen je feedback met ons te delen.
Fijn dat je ons aanbeveelt.
Peet