Deskundigheid
Duidelijkheid

A. Jeroense

Deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent, hartelijk dank voor de beoordeling met prachtige cijfers!
Mooi om te zien dat onze deskundige hulp hiertoe heeft geleid.
Vriendelijke...
Mooi om te zien dat onze deskundige hulp hiertoe heeft geleid.
Damita

Niet goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je feedback. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je uiteraard vrij om hierover een klacht in te dienen... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je feedback. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je uiteraard vrij om hierover een klacht in te dienen op onze website: https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.
Het Webcareteam van DAS

Zoals u uit dit onderzoek kunt opmaken, zijn wij erg positief over onze ervaring met DAS.
Het enige punt is dat het dossier naar onze mening is gesloten, voordat de onderhavige kwestie concreet is afgehandeld. Er moet namelijk nog een gesprek met de tegenpartij plaatsvinden (op d.d. 8 oktober 2024).
Onze juridisch specialist heeft echter aangegeven, dat indien nodig het dossier kan worden heropend.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review. Als je nog vragen hebt over je dossier of het dossier moet heropend worden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.
Vriendelijke groeten,...
Het webcareteam van DAS

In de gehele zaak heeft mevr ons prima sercvice geleverd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor het delen! Ik zal het compliment doorgeven aan mijn collega.
Het...

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen en dat je dit hebt uitgedrukt met een prachtige 10 beoordeling! 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, je geeft ons de maximale score en een aanbeveling. Hartelijk dank hiervoor.
Fijn dat jouw tevredenheid over onze service met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groeten,...
Fijn dat jouw tevredenheid over onze service met ons hebt willen delen.

Deskundig, snel en vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling en woorden.
Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling en woorden.
Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Verdeeld na eerste contact waarvan bleek dat er niks opgeslagen was. Daarna redelijk opgepakt alleen teveel tijd voordat ik een mail ontving en duidelijkheid over het verloop

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de recensie. Fijn om te zien dat je ondanks de stroeve start uiteindelijk onze dienstverlening een 8 waard vindt. We hopen een eventuele volgende keerje te kunnen... Goedemiddag, hartelijk dank voor de recensie. Fijn om te zien dat je ondanks de stroeve start uiteindelijk onze dienstverlening een 8 waard vindt. We hopen een eventuele volgende keerje te kunnen verrassen met een 10.
Damita

Eveline

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Eveline, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven. Daar worden wij blij van!
Super om te zien dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank dat je je review met ons hebt willen...
Super om te zien dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank dat je je review met ons hebt willen delen.
Astrid

Jan van Ruiten

DAS Rechtsbijstand verzekert je niet wanneer je mogelijk strafrechtelijk wordt vervolgd, ongeacht of je wordt vervolgd, schuldig of onschuldig bent of wordt vrijgesproken. Dat betekent dat je... DAS Rechtsbijstand verzekert je niet wanneer je mogelijk strafrechtelijk wordt vervolgd, ongeacht of je wordt vervolgd, schuldig of onschuldig bent of wordt vrijgesproken. Dat betekent dat je feitelijk niet verzekerd bent, wanneer je tegen je schuld geconfronteerd wordt met hoge advocaatkosten. En daar heb ik nou een rechtsbijstandsverzekering voor. Problemen met leveranciers enzovoorts regel ik al via de Consumentenbond. Via de CNV vakbond ben ik al verzekerd voor privézaken, mijn werkgever en de overheid betalen voor een groot deel de premie. Daarom zal ik mijn verzekering opzeggen en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jan, wij betreuren het dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan en de polis zal opzeggen. Wil je hierover nog in gesprek? Stuur dan een mail naar webcare@das.nl met daarin jouw... Goedemiddag Jan, wij betreuren het dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan en de polis zal opzeggen. Wil je hierover nog in gesprek? Stuur dan een mail naar webcare@das.nl met daarin jouw dossier- en telefoonnummer. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te delen. Het staat je uiteraard ook vrij om een klacht in te dienen op onze website: https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling
Astrid