Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Wij zijn zeer teleurgesteld in de geleverde ondersteuning die ons inziens vrij standaard was.
Hiervoor moeten we toch 100 euro eigen risico betalen terwijl dit onze eerste aanspraak is op juridische ondersteuning na jaren lang klant te zijn. Wij hadden hier enige coulance verwacht.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je review. Wat jammer dat je teleurgesteld bent over de door ons geleverde ondersteuning. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben dan zal dit hopelijk wel... Goedemorgen, dank je wel voor je review. Wat jammer dat je teleurgesteld bent over de door ons geleverde ondersteuning. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben dan zal dit hopelijk wel naar tevredenheid zijn.
Bianca

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je onze dienstverlening met prima beoordeeld. Bedankt hiervoor.
Bianca

Prima en snel geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo goed en snel geholpen bent. Ik word blij van je mooie 5 sterren beoordeling.
Dankjewel hiervoor en ook voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Dankjewel hiervoor en ook voor je aanbeveling.

M.

Tot nu toe goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie beoordeling. Goed om te zien dat je onze dienstverlening met een 8 hebt gewaardeerd.
Wij staan een volgende keer ook weer graag voor je...
Wij staan een volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Heel erg goed; een grote zorg minder!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden. Heel fijn dat je zo goed geholpen bent en dat we je zorg hebben kunnen wegnemen.
Als ik je complimenten mag doorgeven aan een specifieke collega dan ontvang...
Als ik je complimenten mag doorgeven aan een specifieke collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. compliment, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terechtkomt.
Dankjewel voor het plaatsen van de review en voor je mooie beoordeling.
Het Webcareteam van DAS

Vlugge, nette en goede informatie gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jouw review is een mooi compliment aan onze dienstverlening. Wat fijn om te lezen dat je zo goed en snel geholpen bent.
Dankjewel dat je ook even de moeite hebt genomen deze review...
Dankjewel dat je ook even de moeite hebt genomen deze review voor ons te plaatsen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi om te zien dat je ons als eindoordeel 5 sterren geeft!
Fijn dat je zo tevreden bent, dankjewel voor je aanbeveling en het delen van deze review.
Vriendelijke...
Goedemiddag, mooi om te zien dat je ons als eindoordeel 5 sterren geeft!

Saar Timmer

Zie vorige opmerking.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Saar, dankjewel voor je beoordeling. Super dat je zo tevreden bent dat je ons beloont met een mooie 10.
Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan staan wij uiteraard weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Bij deze zaak ben ik heel goed geholpen; in het verleden heb ik weleens mindere ervaringen met DAS gehad.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Als ik dit mag delen met een specifieke collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl, o.v.v. “compliment”
Wij...
Wij zorgen dan dat het bij de juiste persoon terechtkomt.
Dankjewel voor je mooie beoordeling.

DAS is prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, deze review is ook prima 😉 Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons en dat je een mooie 5 sterren beoordeling geeft.
Dankjewel hiervoor en voor het plaatsen van je...
Dankjewel hiervoor en voor het plaatsen van je review.