Goed.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, bedankt voor de mooie 5 sterrren beoordeling. Mooi dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Fred, dank je wel voor de mooie cijfers. Super dat je zo goed geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, wat een top score heb je ons gegeven! Daar zijn wij heel blij mee.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons aanbeveelt.
Hartelijk dank dat je je positieve...
Goedemiddag, dankjewel voor je review en de aanbeveling. Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze te plaatsen.
Petra
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor je top beoordeling. Super goed dat je zo tevreden bent over onze service.
Heel fijn dat je je review met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze dienstverlening! 😃 Ik vind je review top en word blij van je mooie beoordeling.
Als we jouw compliment mogen doorgeven...
Goedemiddag, goed om te horen dat je zo snel en duidelijk bent geholpen. Dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling, fijn dat je even de tijd hebt genomen om deze review online te...
Goedemiddag, fijn dat je tot nu toe al een goed gevoel hebt en ons een mooie 8 geeft. Veel succes met het verdere verloop van de zaak, wie weet wordt die 8 nog wel een 10 😉
Dankjewel voor je...
Goedemiddag, aan de score te zien is het gelukkig goed gekomen en ben je tevreden over onze verdere dienstverlening.
Fijn om te zien en dankjewel voor het plaatsen van je review en de...
Goedemiddag Karin, fijn dat je zo tevreden bent. Ik ben meer dan tevreden met jouw mooie beoordeling 😉.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Vriendelijke...