Vriendelijk en klantgericht
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Maria, hartelijk dank voor de mooie score. Top om te zien dat je ons zou aanbevelen.
Leo,
Leo,
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor de positieve review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, goed om te lezen dat jouw ervaring zo positief is. Dankjewel voor de mooie cijfers die je onze medewerkers geeft.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Spijtig om zien dat je ons 1 ster geeft en dat je een slechte ervaring hebt gehad. Ik hoop dat we je een eventuele volgende keer wel naar tevredenheid...
Goedemorgen, bedankt voor je mooie beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat we iemand goed hebben kunnen helpen.
Damita
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Sieben, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor de mooie beoordeling!
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, aan je score te zien ben je zeer in je sas met DAS! 😊
Bedankt voor je review, fijn dat je dit met ons deelt.
Damita
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Esther, fijn dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt. Hartelijk dank hiervoor.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het contact met ons.
Linda Blok
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.
Linda
Het Webcareteam...