Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

C vd h

Keurige hulp en deskundige informatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie complimenten voor onze dienstverlening, Fijn dat je zo goed geholpen bent dat je ons op alle facetten beoordeelt met 5 sterren.
Dankjewel hiervoor en ook voor de...
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling,

Lineke

Tot zo ver heel goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Lineke, goed om te horen dat je tot nu toe heel tevreden bent.
Veel succes met het verdere verloop van je zaak en bedankt voor je mooie tussentijdse beoordeling!
Vriendelijke...
Goedemorgen Lineke, goed om te horen dat je tot nu toe heel tevreden bent.

Super tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling met een 5 sterren score op elk onderdeel! Het is heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons.
Dankjewel dat je even de tijd hebt genomen om...
Dankjewel dat je even de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.

Goed gevoel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt.
Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt.
Dankjewel voor je mooie beoordeling, mocht je ons nogmaals nodig hebben dan staan we weer graag voor je klaar.

Bosch

Goed ervaring; oplossing gericht gehandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat het contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Dank je wel voor de mooie score en je aanbeveling.
Het...
Dank je wel voor de mooie score en je aanbeveling.

AMG

Het geschil wordt door DAS afgekocht. Gelet op het geringe bedrag van het geschil is dat wel te begrijpen, maar knaagt anderzijds toch ook een beetje, De tegenpartij komt er te makkelijk mee... Het geschil wordt door DAS afgekocht. Gelet op het geringe bedrag van het geschil is dat wel te begrijpen, maar knaagt anderzijds toch ook een beetje, De tegenpartij komt er te makkelijk mee weg.......

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Goed om te lezen dat we de zaak voor jezelf op een positieve wijze hebben kunnen afronden.
Het Webcareteam van DAS

Alles was goed gegaan en veel begrip van Das ivm onze thuis situatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen we je goed hebben kunnen helpen en je thuissituatie hierbij niet is overgeslagen.
Dank je wel voor je mooie beoordeling en aanbeveling.
Vriendelijke...
Dank je wel voor je mooie beoordeling en aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Ik heb een positief gevoel ondanks dat er tijdens mijn behandeling 3 verschillende juristen aan het dossier hebben gewerkt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi dat je een positief gevoel hebt over de behandeling van je dossier. Bedankt voor het delen.
Bianca
Het Webcareteam van DAS

Deskundig en oplossingsgericht. Snelheid van het initieel oppakken van de zaak duurde wel erg lang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed om te horen dat het dossier, na wat vertraging in het opstarten, goed en deskundig is opgepakt. Dankjewel voor de feedback en je mooie beoordeling, fijn dat je even de tijd... Goedemiddag, wat goed om te horen dat het dossier, na wat vertraging in het opstarten, goed en deskundig is opgepakt. Dankjewel voor de feedback en je mooie beoordeling, fijn dat je even de tijd hebt genomen om deze te plaatsen
Het Webcareteam van DAS

Fijn contact en begeleiding.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, top dat het contact met ons fijn en de begeleiding goed was. Hartelijk dank voor je review.
Bianca