Top
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, wij worden blij van jouw review! Super om te zien dat je zo tevreden bent.
Bedankt dat je ons zulke mooie cijfers hebt gegeven.
Astrid
Het...
Bedankt dat je ons zulke mooie cijfers hebt gegeven.
Astrid
Het...
Goedemorgen, wat fijn dat je onze service zeer prettig hebt ervaren. Hartelijk dank voor het delen van je review en goed om te zien dat je ons aanbeveelt.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat een mooie cijfers heb je gegeven. Bedankt daarvoor! En fijn om te zien dat je ons aanbeveelt.
Mocht je ons weer nodig hebben dan helpen wij je graag.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van de mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het het delen van deze review.
Fijn dat je goed geholpen bent en ons aanbeveelt.
Joke
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Vervelend dat de zaak niet naar wens is verlopen. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan staan wij graag...
Goedemiddag Tom, wat een top beoordeling en score. Hartelijk dank voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Bianca
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Toon, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.