Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

U zult weten wat wel of niet juridisch kan, maar mijn probleem is niet positief afgerond terwijl ik mijn inziens in mijn gelijk sta en dus verder geholpen zou moeten worden. Wat gebeurt is niet... U zult weten wat wel of niet juridisch kan, maar mijn probleem is niet positief afgerond terwijl ik mijn inziens in mijn gelijk sta en dus verder geholpen zou moeten worden. Wat gebeurt is niet eerlijk, maar wettelijk heb ik er me er bij neer te leggen. Had graag gezien dat er meer druk naar mijn werkgever zou worden gelegt zodat deze zou inzien dat deze fout bezig is tov mij.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Vervelend dat wij je juridisch niet hebben kunnen helpen. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik dat wij je wel met het... Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Vervelend dat wij je juridisch niet hebben kunnen helpen. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik dat wij je wel met het geschil kunnen helpen.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor de mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van...
Het Webcareteam van DAS

Op zich prima, maar persoonlijk contact ontbrak. Mijn zaak ik op zich goed afgehandeld al vind ik het moeilijk te accepteren dat de tegenpartij inzake vernieling en bedreiging er zomaar vanaf komt... Op zich prima, maar persoonlijk contact ontbrak. Mijn zaak ik op zich goed afgehandeld al vind ik het moeilijk te accepteren dat de tegenpartij inzake vernieling en bedreiging er zomaar vanaf komt en de verzekering mij schadeloos heeft gesteld en niet de tegenpartij.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zaak uiteindelijk naar tevredenheid is afgehandeld.
Bedankt voor het delen van je review.
Sacha

Niet naar wens geweest.
Denk ook dat ik mijn verzekering op ga zeggen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer om te zien dat jouw ervaring niet naar wens is geweest. In ieder geval bedankt voor het delen van je review.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden met de laatste behandelaar

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een super beoordeling! Daar zijn wij heel blij mee.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Wil je dat ik jouw compliment doorgeef aan de behandelaar? Dan ontvang ik...
Goedemorgen, wat een super beoordeling! Daar zijn wij heel blij mee.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Wil je dat ik jouw compliment doorgeef aan de behandelaar? Dan ontvang ik graag per mail het dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “compliment”

Marcel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Marcel, wat fijn dat je ons een hele mooie beoordeling hebt gegeven. Daar zijn wij blij mee!
Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn dat je ons...
Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn dat je ons aanbeveelt.

Zeer positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, blij om te zien dat je een zeer positieve ervaring hebt gehad en ons mooie cijfers hebt gegeven.
Vriendelijke...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een top cijfers heb je ons gegeven. Super om te zien dat je zo tevreden ben over onze diensverlening. Bedankt voor het delen van je review.
Vriendelijke...

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling! Heel fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad.
Het Webcareteam...

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze top beoordeling! Daar zijn wij blij mee.
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt.