Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ben zeer tevreden maar ik kon helaas geen zaak maken van het gene dat ik had uitgelegd aan de jurist.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een top cijfers heb je ons gegeven! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Astrid

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze service.
Dank voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je geweldige review. Daar zijn we blij mee!

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze beoordeling,top!
Goedemiddag, bedankt voor deze beoordeling,top!
Mocht ik dit compliment nog kunnen delen met de betreffende collega dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

De keuze vrijheid voor een advocaat volgens de verzekeringsvoorwaarden wordt bijna vrijwel in ieder zaak door DAS genegeerd en niet toegepast, waar cliënt juridisch gezien recht op heeft conform... De keuze vrijheid voor een advocaat volgens de verzekeringsvoorwaarden wordt bijna vrijwel in ieder zaak door DAS genegeerd en niet toegepast, waar cliënt juridisch gezien recht op heeft conform uitspraak van de Hoogeraad door conflict met DAS in het verleden. DAS overlegt niet met de verzekerde of hij of zij een jurist van DAS wil hebben of een advocaat naar eigen keuze wil hebben. Het wordt de verzekerde zonder overleg opgelegd wat eigenlijk niet mag..

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat spijtig dat je niet tevreden bent. Fijn dat je toch de moeite hebt genomen deze feedback toch met ons te delen.

Netjes de zaak behandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, top om te zien dat je zaak zo netjes is afgehandeld.
Goedemiddag, top om te zien dat je zaak zo netjes is afgehandeld.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met de betreffende collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.

Perfect

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze supermooie beoordeling!
Hier zijn we heel blij mee.
Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan helpen we je graag.
Vriendelijke...
Goedemiddag, bedankt voor deze supermooie beoordeling!
Hier zijn we heel blij mee.
Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan helpen we je graag.

Zeer correct

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze mooie cijfers, top!
Fijn dat de zaak zo correct is afgehandeld.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie cijfers, top!
Fijn dat de zaak zo correct is afgehandeld.
Mocht ik dit compliment nog kunnen delen met de desbetreffende jurist ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. je dossiernummer.

Zeer prettig en oplossingsgericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Wauw dat zijn mooie cijfers, hier zijn we heel blij mee. Wat fijn dat dat je prettig en oplossingsgericht geholpen bent. Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.

Goed advies gekregen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat prettig dat je een goed advies hebt gekregen en bedankt dat je dit met ons hebt willen delen.