Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goede verzekering, staan voor de mensen klaar. Zou het beter vinden als er een persoonlijk contact met elkaar kunnen hebben kweekt een vertrouwelijkere band.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Wat betreft de rechtszaak, alles super!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie score geef je ons. Hier worden wij blij van. Fijn dat de rechtszaak zo goed verlopen is. Bedankt voor het delen van deze positieve review.
Vriendelijke...

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dat zijn gewoon hele mooie cijfers die je ons geeft. Hartelijk dank voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.

Harrie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Harrie, bedankt voor het delen van deze mooie review en cijfers. Fijn dat je goed geholpen bent.

Anita

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Anita, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.
Vriendelijke...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor deze mooie beoordeling, fijn dat je dit met ons deelt!
Het Webcareteam van DAS

Ik ben super tevreden over de afloop en ik ben goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en dankjewel voor het delen van deze mooie review en je aanbeveling!
Het...

Marga

Geweldig goed en snel geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Marga, wat een mooie woorden, top!
Bedankt voor het maximum aantal sterren en voor de aanbeveling!

Jaap N

Ging gewoon goed, gaf een realistische kijk op het probleem

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jaap, dank je wel voor het delen van je prachtige review en fijn dat je ons aanbeveelt!
Het Webcareteam van DAS

De persoon van das heeft de situaties steeds goed uitgelegd en heb ik daar zelf mijn gedachten/ideeën door kunnen geven. Dus goed samengewerkt om de goede oplossing te krijgen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Als je jouw dossiernummer aan ons doorgeeft, dan kunnen wij deze complimenten aan de desbetreffende collega doorgeven.
Je kunt...
Je kunt hiervoor een mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.