Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Het lijkt erop dat de juristen overbelast zijn en te veel tegelijk moeten afhandelen waardoor jouw zaak dan in de knel komt of termijnen niet in de gaten worden gehouden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent geweest. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig... Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent geweest. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben dan hoop ik dat wij de volgende keer op alle punten wel goed hebben gescoord.

Goed, voor eenvoudig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gegeven advies en ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Prima ervaring, netjes geholpen en de juiste stappen genomen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Yan

Highly recommended

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Good afternoon Yan, we are glad that you are so satisfied and that you recommend us. We are happy with such a positive review. Thank you for sharing this with us.
Regards,
Het...
Regards,

Bevalt prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van deze mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Nam snel mijn casus aan en ik kreeg een goede oplossing voor op de korte termijn.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemidddag, fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gegeven advies. Mocht je voor de lange termijn nog advies nodig hebben dan horen wij je graag weer.
Vriendelijke...

Jeannette

Ik voelde me na advies een stuk sterker Omdat ik nu wist wat ik moest doen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jeannette, wat een mooie beoordeling. Fijn dat wij je van goed advies hebben kunnen voorzien. Hartelijk dank voor delen van deze positieve review.
Vriendelijke...

Zeer slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat vervelend dat onze dienstverlening niet naar verwachting is geweest.
Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan hoop ik dat we jou wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Elk initiatief is nog van ons uitgegaan heb geen idee of DAS ook wat heeft gedaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling. Succes met het verdere verloop van je zaak.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Snel, deskundig en prettig in de afhandeling waarbij van een persoonlijke benadering. sprake was.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling! Bedankt voor het geven van een hoge score. Daar zijn wij blij mee.
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent geweest over onze...
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent geweest over onze service.