Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Positieve ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je ervaring met ons positief was. Bedankt voor het delen van deze review.
Linda

Tevreden klant!!!!!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling en cijfers geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review.
Vriendelijke...
Linda

M.S.

Ben tevreden met de uitleg wat ze zeiden bij mijn casus. Duidelijke uitleg. En vriendelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wij zijn blij met je positieve review. Dank je wel hiervoor.
Het Webcareteam van DAS

Goed en snel en vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je fijne reactie. Goed om te lezen dat je tevreden bent.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor de mooie 5 sterren. Hier worden wij blij van. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Duidelijk en snel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je onze dienstverlening als duidelijk en snel hebt ervaren. Dank je wel voor het delen.

Agnes K

Alles volgens afspraak afgehandeld
Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Agnes, super dat je zo tevreden bent en dat alles volgens afspraak is afgehandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je tevreden bent. Dank je wel voor het delen.

h.h.v.

Wij hebben zeer goede ervaringen met de Das. Wij zijn erg blij dat mevrouw Gidding ons heeft geholpen.

Een prettige ervaring met voortvarend handelen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Als we je compliment mogen doorgeven aan een specifieke collega dan kan je een mail met je dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment
Petra