Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Bereikbaarheid en tijdsfactor is een groot aandachtspunt in mijn beleving

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, jouw mening is waardevol voor ons.
We vinden het jammer dat dit jouw ervaring is geweest en nemen je feedback ter harte ter verbetering van onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS

Advies goed, vriendelijkheid goed, deskundigheid perfect.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super deze complimenten! Bedankt hiervoor.
Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent op alle vlakken.

Very positive

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Hello, thank you very much for your 5 star rating, We really appreciate you taking the time to post this review!
Kind regards,

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden en mocht ik in de toekomst hulp nodig hebben dan is t door en bij DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je voor deze beoordeling, top!
Mocht er nog iets zijn waarvoor je ons nodig hebt, staan we inderdaad graag weer voor je klaar.
Het...
Goedemiddag, dank je voor deze beoordeling, top!
Het Webcareteam van DAS

Algemene ervaring is meer dan goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening!
Hartelijk dank dat je dit met ons deelt.

Totaal tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed om te zien dat je ons de hoogste score hebt gegeven en totaal tevreden bent geweest.
Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan hoop ik dat wij je naar volle tevredenheid kunnen helpen en ons de volgende keer aanbeveelt. Bedankt voor het delen van je review.
Vriendeliljke groeten,
Astrid
Het Webareteam van DAS

H. Roelofs

DAS inschakelen lost een probleem niet op maar je gaar een maanden durend administratief gevecht aan wat geen oplossing geeft voor de korte termijn. Mijn waterlevering is met meer dan 50%... DAS inschakelen lost een probleem niet op maar je gaar een maanden durend administratief gevecht aan wat geen oplossing geeft voor de korte termijn. Mijn waterlevering is met meer dan 50% afgenomen. Dan kan ik niet maanden wachten tot ik in mijn gelijk wordt gestaafd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer dat je niet geheel tevreden bent geweest. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan staan wij... Goedemiddag, jammer dat je niet geheel tevreden bent geweest. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan staan wij uiteraard weer voor je klaar.
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Een fijne ervaring. Goed geholpen en duidelijke uitleg overal over

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Heldere communicatie maakt het makkelijker. :)
Het Webcareteam van DAS

In het begin duurde het een tijdje, en daar werd excuses voor gemaakt. Voor de rest ben ik tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Super!
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan helpen we je graag weer.