Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Snel en goed geholpen. Zeer vriendelijke medewerkers, empathisch. Duidelijke informatie, reageren snel en netjes.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de mooie woorden, top!
Hier worden wij blij van.
Sacha

Jaap

Prima en ben benieuwd naar het vervolg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jaap, fijn dat je alvast je ervaring met ons hebt willen delen en dat je tot nu toe tevreden bent over onze service. Succes met het verloop van je zaak.
Vriendelijke...

Vriendelijkheid van personeel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer dat je niet geheel tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan staan wij voor je klaar en dan hoop ik dat je wel naar tevredenheid wordt... Goedemiddag, jammer dat je niet geheel tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan staan wij voor je klaar en dan hoop ik dat je wel naar tevredenheid wordt geholpen.

Rob Geerlings

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Rob, bedankt voor het delen van deze positieve review. Fijn dat je tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS

Klantgerichtheid, (vraag van) klant staat centraal, meedenkend in mogelijkheden. Naast oplossing bieden ook advies geven over een tweede spoor in het proces.
Ik heb deskundige en professionele...
Ik heb deskundige en professionele medewerkers gesproken. Weinig wachttijd bij telefonisch contact. Heldere uitleg over vervolgstappen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie review en top cijfers geef je ons! Blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel fijn dat er een goed advies is gegeven en ook een oplossing is... Goedemiddag, wat een mooie review en top cijfers geef je ons! Blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel fijn dat er een goed advies is gegeven en ook een oplossing is geboden.
Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt.

Petra

Heldere uitleg/toelichting en advies!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Petra, wat een super review met een hoge score! Bedankt daarvoor. Daar zijn wij blij mee!
Erg fijn dat je zo tevreden bent over het advies en dat er helder uitleg is...
Erg fijn dat je zo tevreden bent over het advies en dat er helder uitleg is gegeven.

Richard P

Fijne medewerker ik kreeg snel advies en de eventuele vervolgstappen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Richard, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Mocht ik dit compliment door mogen geven aan de desbetreffende medewerker dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl... Goedemiddag Richard, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Mocht ik dit compliment door mogen geven aan de desbetreffende medewerker dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. "Compliment"
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review.
Het Webcareteam van DAS

De rechtshulp was vlot en adequaat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze positieve review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent en fijn dat je ons aanbeveelt.

FK

Snel en deskumdig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie cijfers geef je ons. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS

Goed en netjes geholpen en duidelijke informatie gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van deze mooie cijfers en beoordeling.