Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik heb een zeer prettige en positieve ervaring gekregen met de hulp van mijn jurist.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat super dat je zo’n postitieve en prettige ervaring hebt met de behandeling van je zaak. Hier worden we heel blij van! Bedankt voor het delen van deze mooie score en de aanbeveling... Goedemiddag, wat super dat je zo’n postitieve en prettige ervaring hebt met de behandeling van je zaak. Hier worden we heel blij van! Bedankt voor het delen van deze mooie score en de aanbeveling van DAS. Als we dit compliment aan onze collega kunnen doorgeven ontvangen we graag het dossiernummer in een mail met de toevoeging dat dit om een compliment gaat.
Je kunt dit mailen aan webcare@das.nl

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze mooie score. Ontzettend fijn dat je deze positieve ervaring hebt bij de behandeling van je zaak.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Afhankelijk van de juiste persoon die je helpt een super ervaring. Eerder een collega van Evelien gehad maar hier was ik totaal niet tevreden over . Niet goed in de zaak gedoken en vooral proberen... Afhankelijk van de juiste persoon die je helpt een super ervaring. Eerder een collega van Evelien gehad maar hier was ik totaal niet tevreden over . Niet goed in de zaak gedoken en vooral proberen af te zien verder handelen .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je uiteindelijk de juiste persoon als behandelaar had en dat je zo naar tevredenheid geholpen bent. Wij worden blij van zo’n mooie score! Hartelijk dank dat je dit met ons... Goedemiddag, wat fijn dat je uiteindelijk de juiste persoon als behandelaar had en dat je zo naar tevredenheid geholpen bent. Wij worden blij van zo’n mooie score! Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.

Joke

Ben snel, duidelijk en deskundig voorgelicht en kan hier verder mee.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Joke, wat super dat je zo snel, duidelijk en deskundig bent geholpen en je hier weer mee verder kan. Hier doen we het voor! Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen en ons... Goedemiddag Joke, wat super dat je zo snel, duidelijk en deskundig bent geholpen en je hier weer mee verder kan. Hier doen we het voor! Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen en ons deze mooie score hebt gegeven.
Het Webcareteam van DAS

Moet de hele procedure nog afhandelen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, je geeft aan de zaak net is opgestart en nog verder moet worden afgehandeld.
We zijn heel blij met de score die je ons nu al hebt gegeven. Heel veel succes met het verdere verloop van je zaak!

Goed advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je beoordeling.
Super om te lezen dat je goed geholpen bent met het advies die we je hebben kunnen geven.
Vriendelijke...
Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je beoordeling.
Het Webcareteam van DAS

Medewerker was vriendelijk, duidelijk, kon snel de vragen beantwoorden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie score en voor het delen hiervan.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie score en voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Voor niets al die tijd gewacht. Stelt echt niets voor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer om te zien dat jouw ervaring niet naar wens is geweest.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Sacha
Het...
Goedemiddag, jammer om te zien dat jouw ervaring niet naar wens is geweest.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Sacha

Vriendelijk, deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat zijn mooie complimenten voor onze dienstverlenig. Fijn om te lezen dat je zo goed en vriendelijk geholpen bent.
Dankjewel dat je even de moeite hebt genomen om deze review en...
Dankjewel dat je even de moeite hebt genomen om deze review en aanbeveling te plaatsen.
Petra

Martin

Ik ga de rechtsbijstandverzekering opzeggen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Martin, jammer om te zien dat jouw ervaring niet naar wens is geweest.
Als er nog specifieke vragen zijn kun je altijd even contact opnemen met ons juridisch servicecenter, zij zijn op werkdagen te bereiken via 020 651 8822.
Vriendelijke groeten
Petra