Goede afhandeling
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, wat fijn dat je tevreden bent over de afhandeling. Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen en deze mooie score geeft.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor de mooie beoordeling en wat fijn dat het probleem zo snel is opgelost.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling. Goed om te zien dat je naar tevredenheid bent geholpen.
Petra
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, wat fijn dat je meteen geholpen kon worden met een nuttig advies.
Dankjewel voor de mooie 5 sterrenbeoordeling en de aanbeveling.
Petra
Het...
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, jouw mening is waardevol voor ons.
We nemen je feedback ter harte voor de verbetering van onze...
Goedemiddag, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen waarin je ons als oké beoordeeld.
Joke
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat we je met ons advies goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor het delen van je mooie beoordeling en de hoge score die je ons hebt...
Goedemiddag, dank je wel voor deze TOP score. Hier zijn we erg blij mee!
Het is altijd fijn om te lezen dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt.
Hartelijk dank voor het delen van je...
Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat de hulp die je gekregen hebt niet aan je verwachtingen voldeed. Toch bedankt dat je de moeite hebt genomen de review met feedback te plaatsen....
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven. Dank je wel hiervoor😊
Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service.
Joke