Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Mijn sterren geven volgens mij heel goed aan, dat ik een prima ervaring heb gehad.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een prachtige review met 5 sterren! Dankjewel voor het delen en de aanbeveling!
Antoinette

Ik ben zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als er een collega is aan wie ik dit compliment kan doorgeven, ontvang ik graag een e-mail met je dossiernummer via... Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als er een collega is aan wie ik dit compliment kan doorgeven, ontvang ik graag een e-mail met je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”
Dankjewel dat je ons aanbeveelt en voor het delen van de review.
Antoinette

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review. Goed om te zien dat je ons een mooie score geeft voor onder andere deskundigheid en duidelijkheid.
Dank voor de aanbeveling!
Vriendelijke...
Dank voor de aanbeveling!
Damita

Plezierig, benaderbaar,deskundig,vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent en ons beloont met deze prachtige review.
De door jouw benoemde complimenten zijn belangrijke onderdelen van onze dienstverlening en het is fijn on te horen dat je deze ervaring hebt.
Dankjewel voor je aanbeveling en mooie beoordeling. Wij staan een eventuele volgende keer weer graag voor je klaar.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Te weinig daad kracht duur allemaal veel te lang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze review. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Wel fijn dat je ons toch aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Geen telefonisch contact geweest. Wel Mail contact.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over het contact. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik op een beter contact zodat je wel tevreden kunt... Goedemiddag, jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over het contact. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik op een beter contact zodat je wel tevreden kunt zijn over onze dienstverlening. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Het Webcareteam van DAS

Op de jurist is niks op aan te merken, maar om telefonisch in contact te komen met DAS is een heel ander verhaal. tussen de eerste keer contact met de cs afdeling en de tweede keer met de juriste... Op de jurist is niks op aan te merken, maar om telefonisch in contact te komen met DAS is een heel ander verhaal. tussen de eerste keer contact met de cs afdeling en de tweede keer met de juriste zat 5 dagen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Fijn dat je tevreden bent over de jurist.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie cijfers.
Het Webcareteam van DAS

Ja omdat jullie weinig konden doen vond ik het erg tegen vallen, ik had ook het idee dat de medewerker pas in dienst was? Omdat ze mij steeds in de wacht zetten.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze review. Jammer dat wij je niet verder konden helpen. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid... Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze review. Jammer dat wij je niet verder konden helpen. Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben dan hoop ik dat wij je wel naar tevredenheid kunnen helpen.

Perfect!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling met voor elke onderdeel 5 sterren! Ik word blij van zo’n mooi compliment voor onze dienstverlening.
Als je het leuk vindt dat ik dit deel met de...
Als je het leuk vindt dat ik dit deel met de behandelaar van je dossier, dan kan je een e-mail met je dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. compliment. Wij zorgen dan dat het bij de juiste collega terechtkomt. Bedankt dat je de moete hebt genomen deze review te plaatsen.
Petra