Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goede ervaring, ik heb alleen het idee dat ik in deze survey wel 3x dezelfde vragen beantwoord.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed om te lezen dat je ervaring met ons positief is geweest.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Joke
Het Webcareteam...
Goedemiddag, goed om te lezen dat je ervaring met ons positief is geweest.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Joke

Kick v wooning

Heb meerdere zaken aangegeven bij de das, en tot nu toe alles prima opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Kick, wat een mooie cijfers geef je ons! Daar zij wij blij mee.
Heel fijn dat de zaken tot nu toe naar tevredenheid zijn opgelost.
Hartelijk dank voor het delen van je review en...
Goedemorgen Kick, wat een mooie cijfers geef je ons! Daar zij wij blij mee.
Heel fijn dat de zaken tot nu toe naar tevredenheid zijn opgelost.
Hartelijk dank voor het delen van je review en dat je ons aanbeveelt.
Astrid

t.o.

1) Als ik deskundig genoeg zou zijn had ik geen hulp van de DAS ingeroepen. Ik ben dus niet deskundig om een deskundige te kunnen beoordelen.
2) Persoonlijkheid is moeilijk te beoordelen. Ik...
2) Persoonlijkheid is moeilijk te beoordelen. Ik denk dat het altijd wel persoonlijk zal lijken.
3) Duidelijkheid krijg je als je er om vraagt.
4) Mijn negatieve review heeft te maken met het feit dat ik tijdens de juridische hulp van jurist gewisseld ben en er zelfs een teamleider aan te pas kwam. Van allen heb ik 1 of meerdere excuses gehad vanwege het niet reageren.
5) De hulp van de DAS was voor mij wel een betaalde.
6) Bovenstaande houd dus in NOOIT meer DAS-hulp inroep
7) Deze review komt n.a.w. niet op de site van de DAS

Beste T.O.
We betreuren het zeer dat u onze dienstverlening niet als positief heeft ervaren. Met name, omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is. We nemen uw feedback dan ook ter harte....
Beste T.O.
Suzanne Mollee-Wijga
Teamleider On Demand

m.f.

Wij hebben drie maal in het recente verleden gebruik gemaakt van de diensten van DAS en iedere maal valt het ons op dat wij zeer snel geholpen worden, duidelijk wordt uitgelegd wat de procedure zal... Wij hebben drie maal in het recente verleden gebruik gemaakt van de diensten van DAS en iedere maal valt het ons op dat wij zeer snel geholpen worden, duidelijk wordt uitgelegd wat de procedure zal zijn/worden en ook, belangrijk dat de mogelijkheid bestaat dat de claim niet gaat lukken. Al met al zijn wij zeer tevreden over de dienstverlening van DAS.

Ik vond de algehele ervaring prima. ik werd goed geholpen!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat geef je ons een mooie beoordeling. Fijn dat jouw ervaring zo goed is geweest.
Bedankt ook dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Vriendelijke...
Bedankt ook dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.

Professioneel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Dankjewel voor het plaatsen van de mooie beoordeling, we staan een eventuele volgende keer weer graag voor je klaar.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Zeer teleurstellend meer dan een jaar aan lijntje gehouden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting was.
Mocht je willen dan kun je hierover nog een klacht indienen via onze website: www.das.nl/over-ons/klachtenregeling. Als je ons in de toekomst nog een keer nodig hebt dan hoop ik dat dit beter verloopt.

B.M.

Tot nu toe goed maar heb pas kort kontact en nog geen resultaat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te horen dat je tot nu toe positief bent over onze dienstverlening. Dankjewel voor de mooie tussentijdse beoordeling.
Veel succes met het verdere verloop van de...
Veel succes met het verdere verloop van de zaak.

Zeer goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn dat je onze dienstverlening als zeer goed hebt ervaren.

Deskundig, accuraat, vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, van zo’n geweldige beoordeling worden we heel blij.
Wat een mooie woorden! Wil je dat ik dit compliment doorgeef aan de behandelaar?
Stuur dan een e-mail naar webcare@das.nl...
Goedemorgen, van zo’n geweldige beoordeling worden we heel blij.
Stuur dan een e-mail naar webcare@das.nl o.v.v. je dossiernummer en compliment.
Vriendelijke groeten