Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zaak is pas na 2 weken opgepakt. Hierdoor zat ik 2 weken lang in onwetendheid. Jurist ging op vakantie waardoor de zaak vertraagd werd. Jurist kwam niet met oplossingen om de zaak snel tot een goed... Zaak is pas na 2 weken opgepakt. Hierdoor zat ik 2 weken lang in onwetendheid. Jurist ging op vakantie waardoor de zaak vertraagd werd. Jurist kwam niet met oplossingen om de zaak snel tot een goed einde te brengen. Zaak heeft hierdoor onnodig lang geduurd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het spijt me om te zien dat jouw zaak vertraging heeft opgelopen en dat dit voor onzekerheid heeft gezorgd.
Dank voor het delen van jouw ervaring: dit helpt ons om onze...
Dank voor het delen van jouw ervaring: dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Het Webcareteam van DAS

Weggegooid geld voor deze rechtsbijstand.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank voor de beoordeling, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze diensten. Wil je hierover nog in gesprek ter verbetering van onze dienstverlening? Stuur dan een mail... Goedemorgen, dank voor de beoordeling, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze diensten. Wil je hierover nog in gesprek ter verbetering van onze dienstverlening? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Het is uiteraard ook mogelijk om via onze website een klacht in te dienen: Klachtenregeling van DAS | DAS

dave wolsink

Mijn ervaring met das is erg goed. Wordt goed geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Dave, dank je wel voor het delen van je topervaring.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen wordt en dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van...
Goedemiddag Dave, dank je wel voor het delen van je topervaring.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen wordt en dat je ons aanbeveelt.

Adequaat!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je jouw tevredenheid uitdrukt met maar liefst ⭐⭐⭐⭐⭐ sterren!
We zijn ook erg blij met de...
We zijn ook erg blij met de aanbeveling.

Super

Goedemorgen, dat is nog eens een super beoordeling! 😊
Wat een geweldige score geef je ons.
Dank je wel voor de mooie vijf sterren en aanbeveling.
Het...
Goedemorgen, dat is nog eens een super beoordeling! 😊
Wat een geweldige score geef je ons.
Dank je wel voor de mooie vijf sterren en aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Zeer adequaat opgevolgd, tevreden!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat is geweldig om te lezen.
Kan ik dit compliment nog delen met de betreffende collega die de zaak in behandeling had?
Dan kun je mailen naar: webcare@das.nl onder vermelding...
Goedemiddag, dat is geweldig om te lezen.
Dan kun je mailen naar: webcare@das.nl onder vermelding van het dossiernummer. Wij geven het graag door.
Bedankt voor het delen van je review!😊

Vriendelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik vind het vervelend dat het herzieningsverzoek niet in goede aarde is gevallen.
Ik begrijp dit helermaal. Het is voor ons niet mogelijk om de hele review te lezen en daarom is er een verkeerde inschatting gemaakt.
Onze oprechte excuses. Hopelijk zal een eventuele volgende ervaring positiever zijn.
Het Webcareteam van DAS

We hebben DAS ingeschakeld bij een complex vraagstuk. En we hebben daar duidelijk advies over ontvangen. De jurist was deskundig en invoelend, zij begreep de kwestie en ons beeld erbij, verwees... We hebben DAS ingeschakeld bij een complex vraagstuk. En we hebben daar duidelijk advies over ontvangen. De jurist was deskundig en invoelend, zij begreep de kwestie en ons beeld erbij, verwees duidelijk naar de mogelijkheden, mitsen en maren en zo hebben we zelf goed de vervolgstappen kunnen bepalen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze lovende recensie. Erg fijn dat je je ondersteund hebt gevoeld en de juiste richting op bent gewezen zodat je met vertrouwen de vervolgstappen kon... Goedemiddag, hartelijk dank voor deze lovende recensie. Erg fijn dat je je ondersteund hebt gevoeld en de juiste richting op bent gewezen zodat je met vertrouwen de vervolgstappen kon bepalen.
Wil je dat dit mooie compliment terecht komt bij de juiste collega? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl, dan geven wij het door.
Het Webcareteam van DAS

Blijf mijn verhaal niet doen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten.

Tot nog toe hoed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je tussentijdse beoordeling.
Hopelijk op weg naar een positief eindresultaat.