Ik ben erg tevreden.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze diensten, dank je wel voor het delen van deze review.
Damita
Damita
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor je terugkoppeling. Blij te zien dat je je ondersteund en geholpen voelt, vooral op gebieden die nieuw of onbekend voor je kunnen zijn.
Als je het op prijs stelt...
Goedemiddag Richard, fijn dat wij je een heldere uitleg hebben kunnen geven. Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers je die ons geeft.
Het Webcareteam...
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Fijn dat je dit met ons deelt. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemiddag Michel, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van de mooie score en aanbeveling.
Het Webcreteam...
Goedemiddag Carl, fijn dat je goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van de mooie cijfers.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Jan, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier worden wij blij van 😊 Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Piet, hartelijk dank voor het delen van je goede review. Fijn dat je tevreden bent over het contact met ons en dit laat zien met de mooie cijfers en de aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review en feedback. Fijn dat je DAS aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je melding onder de dekking valt.
Veel succes verder met de zaak, hoop dat we deze met een positief resultaat...