Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goede ervaring gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je mooie review en score. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je mooie review en score. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Linda
Het Webcareteaqm van DAS

Geen fijne ervaring met de DAS gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening.
Wat vervelend dat dit geen positieve ervaring is geweest.
Mocht je hierover nog in gesprek willen gaan gaan...
Wat vervelend dat dit geen positieve ervaring is geweest.
Mocht je hierover nog in gesprek willen gaan gaan ontvangen we graag je dossiernummer via webcare@das.nl en dan laten wij je terugbellen.

Patrick Driessen

Net in het verleden één keer eerder contact gehad met DAS in verband met glasschade, vantevoren eigelijk niet

Fijn dat je ervaring tot nu toe positief is geweest.
Mocht je ons advies in de toekomst nog eens nodig hebben staan we je...
Fijn dat je ervaring tot nu toe positief is geweest.
Mocht je ons advies in de toekomst nog eens nodig hebben staan we je graag weer te woord.
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden en fijn om te zien dat ik op het support van DAS kan rekenen mocht dit nodig zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de geweldige review. Mogen we de behandelaar blij maken met dit mooie compliment?
Je kunt hiervoor het dossiernummer per mail sturen naar: webcare@das.nl, we...
Je kunt hiervoor het dossiernummer per mail sturen naar: webcare@das.nl, we geven het graag door!

Stefan van der Peet

Mijn referentie is ARAG en SRK, de partijen waar Aegon hiervoor mee werkte. Dit ging allemaal wat vlotter.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Stefan, bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld en voor je aanbeveling. Vervelend dat je hebt ervaren dat de behandeling van je zaak niet vlot verliep, ik hoop dat bij een eventuele... Goedemorgen Stefan, bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld en voor je aanbeveling. Vervelend dat je hebt ervaren dat de behandeling van je zaak niet vlot verliep, ik hoop dat bij een eventuele volgende keer het wat sneller verloopt.
Antoinette

Goede afhandeling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat prettig om te lezen dat je tevreden bent met de afhandeling.
Hartelijk dank voor het delen van deze positieve review, je aanbeveling en de prachtige cijfers.
Hier zijn we...
Goedemorgen, wat prettig om te lezen dat je tevreden bent met de afhandeling.
Hier zijn we heel blij mee en we waarderen het enorm.

Varol tasşkit

Süper 🤩

Fijn dat je ervaring tot nu toe positief is geweest.
Mocht je ons advies in de toekomst nog eens nodig hebben staan we je...

Zeer positieve ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het is altijd goed te vernemen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van deze 5-sterren beoordeling en je aanbeveling.
Mocht ik dit compliment...
Mocht ik dit compliment nog kunnen doorgeven aan de behandelaar van jouw dossier, dan kan je het dossiernummer mailen naar: webcare@das.nl. Wij geven het graag door!
Antoinette

Lzwartbol

Ze weten waar ze me bezig zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor de mooie beoordeling.
Fijn dat het dossier zo snel is afgehandeld.
Het Webcareteam van DAS

Zeer goede en snelle afhandeling van onze casus

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat klinkt geweldig! Het is altijd fijn om te vernemen dat onze zaken snel en goed worden afgehandeld. Bedankt voor het delen.
Mocht ik dit compliment nog kunnen doorgeven aan de...
Mocht ik dit compliment nog kunnen doorgeven aan de behandelaar, dan kun je het dossiernummer mailen naar: webcare@das.nl. Wij geven het graag door!