Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer competente medewerkers, empathisch en meedenkend. Doelgericht en helder.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je enthousiaste review. En een tien als eindoordeel, top!
Hier worden wij blij van.
Mochten we nog iemand specifiek dit compliment kunnen doorgeven, dan...
Hier worden wij blij van.
Mochten we nog iemand specifiek dit compliment kunnen doorgeven, dan ontvangen we graag je dossiernummer via: webcare@das.nl.
Sacha

Marijn Luning

Zeer duidelijk en kundig advies gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Marijn, het is voor ons een genoegen om zo’n prachtige review te lezen over onze service. Bedankt voor het delen hiervan en je aanbeveling.

Was naar behoren

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed dat jouw ervaring met onze dienstverlening naar behoren was. Dank dat je ons hiervoor 10-punten geeft in je eindoordeel en bedankt voor de aanbeveling!

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je positieve review. Een vijf-sterren beoordeling, daar doen we het voor!

Samfab 070

Een aardige mevrouw, geduldig en zeer rustig en duidelijk, kon alles vragen net zo lang tot ook ik het snapte . Goed en duidelijk advies en ik voelde me begrepen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat heb je je ervaring met onze medewerker prachtig omschreven en wat fijn dat je duidelijk advies kreeg en je je begrepen voelde. Bedankt dat dit met ons hebt willen delen en dat je... Goedemiddag, wat heb je je ervaring met onze medewerker prachtig omschreven en wat fijn dat je duidelijk advies kreeg en je je begrepen voelde. Bedankt dat dit met ons hebt willen delen en dat je ons hiervoor beloont met 10 punten.
Hier doen we het voor!

Helemaal tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Dank je wel voor het delen van je 4-sterren review en de aanbeveling.
Het Webcareteam van...

A de Laat

Is pas begin stadium

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven, ondanks dat je dossier in een beginstadium is. Ik hoop dat je ook zo tevreden bent over het vervolg.

Aad

Goedvgeholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Aad, wat goed dat je tevreden bent over jouw ervaring met onze dienstverlening. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en je aanbeveling.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Eerdere zaak met kenteken 23lxjj heeft lang geduurt deze zaak zeer snel afgehandelt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat deze zaak wel snel afgehandeld kon worden. Dank voor het delen van je 10-punten beoordeling en voor je aanbeveling!
Het...

Slecht slecht slecht slechte

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Ik hoop dat we je een eventueel volgende keer...
Ik hoop dat we je een eventueel volgende keer wel naar tevredenheid kunnen bijstaan.