Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

jolanda Alphenaar

Alleen standaard brief gestuurd maar daarna niets meer vernomen van de adviseur

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jolanda, als je tegenpartij geen reactie heeft gegeven op de brief of het antwoord is niet voldoende dan kan je altijd nogmaals contact met ons Juridisch Servicecenter opnemen.
Mijn...
Mijn collega’s kunnen dit met je bespreken en je verder helpen.

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie 8 en aanbeveling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contact met ons.
Het Webcareteam van DAS

Erg tevreden; voelt als persoonlijk contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, we zijn blij met de 4 sterren, die je onze service geeft! Bedankt voor het delen van deze prachtige review en de aanbeveling.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Een open en transparante benadering gehad. Mijn jurist is altijd open en eerlijk geweest. Hielp met vraagstukken waar ik mee in Guido verkeerde. Zonder DAS had ik dit resultaat nooit kunnen behalen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het resultaat welke we voor je hebben kunnen behalen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Wilco Daman Kvik Zaandam

DAS is geweldig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Jeetje Wilco, wat word ik blij van je enthousiaste beoordeling!
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan weet je ons...
Jeetje Wilco, wat word ik blij van je enthousiaste beoordeling!
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mocht je ons in de toekomst nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden! We helpen je graag verder.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Na aanvankelijke dossier opstart problemen/contact een goed persoonlijk contact gehad met Alie Haaima die als deskundig en ervaringsvol op mij over kwam. Zeker goede raadgeving gehad en uitgebreid... Na aanvankelijke dossier opstart problemen/contact een goed persoonlijk contact gehad met Alie Haaima die als deskundig en ervaringsvol op mij over kwam. Zeker goede raadgeving gehad en uitgebreid alle kanten belicht.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, superfijn dat je zo tevreden bent over de behandeling van je zaak.
Ik heb deze complimenten aan de betreffende collega doorgegeven.
Hartelijk dank voor het delen van je review...
Goedemiddag, superfijn dat je zo tevreden bent over de behandeling van je zaak.
Ik heb deze complimenten aan de betreffende collega doorgegeven.
Hartelijk dank voor het delen van je review en goed om te zien dat je ons aanbeveelt.
Astrid

T.v.I

Ben echt de goede kant op geholpen.😁

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je onze service met 10 punten hebt gewaardeerd en dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen. Bedankt hiervoor.
Het...

Kros

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je positieve review met de 5 sterren en voor je aanbeveling. 😁
Het Webcareteam van DAS

Nog geen inhoudelijk advies gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je ons alvast beoordeelt. Bedankt hiervoor. Ik ben blij dat je ons aanbeveelt. Succes met je zaak!
Astrid

Erg goed en duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed dat je zo enthousiast bent over onze dienstverlening.
Dank voor deze prachtige review met 5 sterren eindoordeel en je aanbeveling.
Wil je dat ik een compliment stuur naar...
Goedemorgen, goed dat je zo enthousiast bent over onze dienstverlening.
Dank voor deze prachtige review met 5 sterren eindoordeel en je aanbeveling.
Wil je dat ik een compliment stuur naar de behandelaar?