Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Snelle vakkundige ondersteuning, prettige ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je beoordeling. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle en vakkundige ondersteuning die je hebt ontvangen.
Bianca

Prima.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie review.
Een mooie vijf sterren beoordeling, daar doen we het voor!
Peet
Het Webcareteam van DAS

Goede afloop dus zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, we hebben duidelijk te maken met een tevreden klant.
Fijn dat onze hulp tot een positief resultaat heeft geleid.
Dank je wel dat je dit met ons deelt.
Vriendelijke...
Goedemorgen, we hebben duidelijk te maken met een tevreden klant.
Fijn dat onze hulp tot een positief resultaat heeft geleid.
Dank je wel dat je dit met ons deelt.
Peet
Het Webcareteam van DAS

Ik vraag om hulp en wordt niet geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Het Webcareteam van DAS Goedemiddag, vervelend dat je het gevoel hebt niet geholpen te worden. Dit is nooit onze bedoeling natuurlijk.
Je kan op werkdagen, tussen 8:30-17:30, altijd even contact...
Je kan op werkdagen, tussen 8:30-17:30, altijd even contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter voor overleg of een juridisch advies via 020-6518822.
Petra

Het enige puntje wat voor mij niet duidelijk was, was het mailcontact. De ene keer ging het rechtstreeks met de jurist en de andere keer via de "secretaresse?" denk ik. Dus soms wist ik niet naar... Het enige puntje wat voor mij niet duidelijk was, was het mailcontact. De ene keer ging het rechtstreeks met de jurist en de andere keer via de "secretaresse?" denk ik. Dus soms wist ik niet naar wie de mails geadresseerd moesten worden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling!.
Fijn dat je, ondanks dat het mailcontact soms wat verwarrend was, zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Mocht je ons...
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling!.
Mocht je ons onverhoopt nog een keer nodig hebben dan staan wij weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

De zaak begrijpen en een logische beslissing nemen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over hoe de zaak is afgehandeld, het is voor ons altijd leuk om een mooie maximale score te... Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over hoe de zaak is afgehandeld, het is voor ons altijd leuk om een mooie maximale score te krijgen!
Het Webcareteam van DAS

Prima , alleen nooit een persoonlijke gesprek gehad met de jurist.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling ondanks dat er geen persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden.
Dankjewel voor je mooie score en de aanbeveling.
Vriendelijke...
Dankjewel voor je mooie score en de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling geef je ons! Heel fijn dat je zo tevreden bent over hoe we je hebben bijgestaan.
Dankjewel dat je dit met met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Dankjewel dat je dit met met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring met mijn autoschade waar rechtsbijstand van DAS gewenst was.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, heel fijn dat je autoschade met onze hulp naar volle tevredenheid is afgehandeld.
Dankjewel voor je mooie review en de evenzo mooie beoordeling!
Vriendelijke...
Dankjewel voor je mooie review en de evenzo mooie beoordeling!

M. Schuurmans

Zaak was snel opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je positieve ervaring, ons team streeft ernaar om efficiënte en effectieve service te bieden. Fijn dat het probleem snel is opgelost.
Damita