Deskundigheid
Duidelijkheid

Van der Velden

Zeer deskundig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de mooie score, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.

M van Hoppe

Zie boven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de 5-sterrenbeoordeling, beter kunnen we het niet wensen!
Het Webcareteam van DAS

Super ervaring als ik het in de toekomst nodig heb doe ik het zeker weer via das

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling, fijn dat je een uitstekende ervaring hebt gehad. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan staat de deur weer voor je... Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling, fijn dat je een uitstekende ervaring hebt gehad. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan staat de deur weer voor je open!

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, we zijn blij te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de mooie score en je moeite om dit met ons te delen.
We waarderen...
Hartelijk dank voor de mooie score en je moeite om dit met ons te delen.
We waarderen dit zeer!
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Wij zijn over het algemeen heel tevreden met de DAS: met de bereikbaarheid, met de juristen. Het toewijzen van een jurist duurt echter vaak meer dan 2 weken wat te lang is, speciaal in spoedeisende... Wij zijn over het algemeen heel tevreden met de DAS: met de bereikbaarheid, met de juristen. Het toewijzen van een jurist duurt echter vaak meer dan 2 weken wat te lang is, speciaal in spoedeisende zaken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je feedback. Het is inderdaad momenteel drukker dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Fijn om te lezen dat we je verder...
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Fijn om te lezen dat we je verder goed hebben kunnen helpen en tevreden bent over onze service.

Goed en deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contact met ons en aangeeft dat je goed en deskundig bent geholpen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

SUPER GOED GEHOLPEN!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een enthousiaste beoordeling! Hier worden we helemaal blij van 😊
Dank je wel de je de tijd hebt genomen om je ervaring en aanbeveling met ons te delen.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Zeer duidelijk en positief contact per e-mail

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.

Top

Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw ervaring en je top beoordeling😃
Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw ervaring en je top beoordeling😃
Heel fijn dat je zo tevreden bent over het contact met DAS, altijd mooi om positieve reacties te mogen ontvangen.
Petra

Familie Dijkstra

Perfect opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen familie Dijkstra, bedankt voor de topscore!
Fijn dat het perfect is opgelost.
Sacha