Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Fijn en goed contact met de jurist. Ik ben altijd heel serieus genomen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooi compliment is dat! Kunnen wij dit doorgeven aan een specifieke collega? Je kan in dat geval je dossiernummer doorsturen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment en dan zorgen... Goedemorgen, wat een mooi compliment is dat! Kunnen wij dit doorgeven aan een specifieke collega? Je kan in dat geval je dossiernummer doorsturen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment en dan zorgen wij dat het op de juiste plek terechtkomt. Dankjewel voor je prachtige beoordeling en dat je de moeite hebt genomen deze review te plaatsen.

Zeer goed ervaren!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met ons. Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling en je aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS

In dit dossier zijn wij goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve beoordeling te schrijven en voor de aanbeveling.

Roland

Nogmaals, heb geen vergelijkings materiaal

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Roland, bedankt dat je onze service waardeert met 8 punten en voor je aanbeveling! Een mogelijke volgende keer gaan we voor 10 punten,
Vriendlijke groeten,
Het...
Vriendlijke groeten,
Het Webcareteam van DAS

Zeer slecht geen deskundige juristen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Je kunt hierover een klacht indienen via... Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Je kunt hierover een klacht indienen via www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling.
Bianca
Het Webcareteam van DAS

Wederom zelfde vraag? Van begin, dus intake zaak tot afhandeling, alles gaat mis, echt alles.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review. Het spijt me om te lezen dat je teleurgesteld bent in onze service. Het is altijd mogelijk om een klacht in te dienen via:... Goedemiddag, bedankt voor je review. Het spijt me om te lezen dat je teleurgesteld bent in onze service. Het is altijd mogelijk om een klacht in te dienen via: www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling.
Bianca

HMMJ Jongen

Tot nu toe positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze 5-sterren beoordeling met ons te delen. Ik hoop dat het verdere verloop ook positief beoordeeld zal worden.
Vriendelijke...

Tpp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed dat je onze service waardeert met 10 punten, hier zijn we echt blij mee! Dank voor het delen van deze mooie review en voor de aanbeveling.
Vriendelijke...

Frans Rutten

Zie voorgaande

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Frans, bedankt voor het delen van je review.
Jammer dat je een slechte ervaring met ons had.
Uiteraard staat het je ook vrij om een klacht in te dienen via:...
Goedemorgen Frans, bedankt voor het delen van je review.
Jammer dat je een slechte ervaring met ons had.
Uiteraard staat het je ook vrij om een klacht in te dienen via: www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling.
Sacha

lex Verdonk

Zeer kort contact, meteen de juiste stappen en probleem is opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Lex, hartelijk dank voor je mooie woorden en de dikke tien.
Fijn dat het probleem zo snel is opgelost.
Sacha